23 Şubat 2012

Golden Rose Işıltılı Mascara

Golden Rose markasına ait ürünleri eskiden beri severek kullanırım. Bunların içinde bir de ışıltılı mascarası vardı. Hala varmı bilmiyorum çünkü bir süredir hiç bir yerde göremiyorum bu ürünü. Simli eyelinerlar çıktığından beri bu mascaraları kaldırdı sanırım Golden Rose. 



Görüldüğü gibi kapağını kırdım ve aslında içinde de pek bir şey kalmadı. Ama yensini alamadığım için de atamıyorum. Bu mascaraların siyahı, altın sarısı ve daha değişik 1-2 rengi daha vardı yanılmıyorsam. O zaman hepsinden almadığıma şimdi çok pişmanım. Bu mascaradan gören, duyan, bilen varsa bana haber versin lütfen..


Bu da fırçası. İçinde bol sim olduğu zamanlar tek bir harekette daha önceden sürülmüş normal siyah mascaranın üzerine sürüyordum ve kirpiklerim ışıl ışıl oluyordu. Üstelik de gündüz sürüyordum bu mascarayı. O nedenle çabucak bitirdim sanırım. Şimdi gittiğim her mağazada arıyorum ama yok. Üretimden kaldırıldı heralde. Çok üzücü. Üstelik buna benzer hiç bir ürün de yok piyasada benim bildiğim. Avonun çıkardığı altın ve gümüş renkli mascaralar böyle ışıl ışıl değiller ve üstelik de kirpikleri birbirine yapıştırıyorlar. 
Aramaya devam o zaman..:-)
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...