13 Şubat 2012

Şubat ayı Lila Kutum geldii..

Aralık ve Ocak aylarında Vanilya Clup'dan kutu almış ve pek de memnun kalmamıştım açıkçası. Neyse ben de üyeliğimi iptal ettim ve Lila Kutu'ya denemek üzere abone oldum ve bu sabah da ilk kutum geldi.



Öncelikle kutunun şu şahane mor rengine bayıldım. Daha iyi bir seçim yapamazlardı diye düşünüyorum.
 İçini de gayet güzel lila-pembe bir kağıtla sarıp sarmalamışlar.




Kutunun içinden bir sürü ürün çıktı diyebilirim. Denemek istediğim Max Factor Ageless Elixir 2'si bir arada serum fondotenin iki değişik renkte denemesi ve Inglot AMC E vitamini içeren ışıltılı allık bunların içinde en sevdiklerim oldu. Bunun dışında L'Occitane Relaxing Body Lotion ve Revigen dökülmelere karşı canlandırıcı  şampuanı da çok beğendim. Minik bir Sevgililer Günü sürprizi olarak da tatlı pembe tenkli bir çorap koymuşlar içine ki ince bir düşünce..
 
Kutunun içinde  bunun dışında Cosmed marka tüy azaltıcı vücut losyonu ve tüy azaltıcı serum da çıktı. Vücut tüyleriyle ilgili artık bir problemim olmadığı için bu iki ürünü kullanamayacağım. Kullanabilecek birine vermeyi düşünüyorum.
Minik bir şişede Activar 'ın DNA hasarlarını onarmaya yarayan detox serumu çıktı. Bunu denemek için sabırsızlanıyorum. Ürün hakkında şu anda hiç bir bilgim yok. Hakkında biraz araştırma yaparak denemeyi düşünüyorum. Denedikten sonra fikrimi yazacağım. En son olarak da minicik bir tüpün içinde Marrakesh marka argan yağlı saç şekillendirici çıktı. Saçlarım kısa olduğu ve hemen de yağlandığı için ben pek şekillendirici kullanmam. Ama bunun içinde argan yağı olması sebebiyle merak ettim ve deneyeceğim.

Sonuç olarak bu ay gelen Lila Kutu'dan memnun kaldım. Önümüzdeki aylarda da bu özenlerini devam ettirmelerini diliyorum. Gelen ürünleri denedikçe daha detaylı olarak da yazacağım.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...