27 Mart 2012

Lila Kutu'dan gelen PCO göz maskesi

Lila Kutu'nun mart gönderiminden bir adet de maske çıktı biliyorsunuz. Bu maske kimine yüz maskesi, kimine de göz maskesi olarak gelmiş. Bana PCO markalı bir adet göz maskesi geldi. Bu markayı daha önce hiç duymamıştım. Ama maske hazır gelmişken deneyeyim dedim ve pazar akşamı televizyon karşısında maskeyi açarak gözüme yerleştirdim.



Şimdi maskenin iddiası göz çevresindeki kırışıklıkları yok etmek, tabi bu bir kullanımla anlaşılacak bir şey değil. Maskeyi taktıktan sonra gözümde feci bir yanma başladı, öyleki televizyon seyredebilmek için gözümü açık tutamaz hale geldim. Belki bu maskeyi gözüne kapatıp, gözü de kapatıp yatmak lazım. Ama maskenin ortasında göz için bir de delik bulunuyor. Bu da demek oluyor ki gözünüz açık kalabilir ama benimki kalamadı.



Maske yukarıda görüldüğü şekilde oval ve ortasında gözü açıkta bırakacak bir delik bulunuyor. Ama dediğim gibi ben gözümü kesinlikle açık tutamadım. O nedenle maskeyi katlayıp sadece gözümün altına yerleştirdim ve 30 dk. gibi bir süre bıraktım. Sonuçta gözümün altında hafif bir yumuşaklık ve nem tabakası oluştu. Dediğim gibi kırışıklar için bir sonuç söyleyemem.  Daha fazla kullanım gerekiyor bu sonuç için...

Bu maskenin benzerlerini Watson's ve Gratis'den alıp denemiştim daha önce. Bazıları gözümü yaktı bazıları yakmadı. Bu ürün heralde yoğun olması nedeniyle gözü yakıyor diye düşünüyorum. Alıp kullanırmıyım?? Sanmıyorum..



Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...