20 Temmuz 2012

2. Gratis Alışverişi..

Gratis indiriminin son günü The Bal'dan alamadığım şeyleri de almak üzere bir kere daha gittim. Neyseki bizim evin oradaki Gratis çok talan edilmediği için aradığım ve istediğim herşeyi buldum. Hatta Mary Lou-Manizer'ın son kutusunu da ben aldım.

Ürünler toplu olarak..  


Nihayet Balm Shelter'ı alabildim. Ama henüz açmadım çünkü önce La Roce Posay'ı  bitirmek istiyorum. Bititir bitirmez bu ürünü kullanmaya başlayıp ayrıca yazacağım.



Bütün herkesin öve öve bitiremediği Mary Lou-minizer. Açık tenliler için aydınlatıcı pudra. Gerçekten birşak gündür kullanıyorum ve gerçekten çok azıcık miktarda ürünle elmacık kemiklerim ve kaş altımı muhteşem şekilde parlatıyorum. Bunun daha sonra Nars Albatros aydınlatıcı ile karşılaştırmasını da yapacağım. 




İşte büyük tereddütler sonucu aldığım Mia Moore mat kırmızı ruj. Şahane bir kırmızı rengi var. Bunun da Mac Ruby Woo ile karşılaştırması bir sonraki yazıda gelecek.. 



Dayanamayıp aldığım Staniac'ın turuncu rengi. Bunun kırmızısından memnun kaldığım için bu rengini de almak istedim. Biraz yanarsan elmacık kemiklerimi çok güzel aydınlatacağını düşünüyorum.

Fiyatların hepsi % 50 indirimliydi biliyorsunuz. Balm Shelter 20 TL. Mary Lou Manizer 20 TL. ruj 14 TL. ve Staniac'da 14 TL.'ye geldi bana. Artık çookk uzun bir süre kozmetik alışverişi yapmayı düşünmüyorum. 
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Güle güle kullan canım turuncu olana bayıldım gerçekten iyiki almışsın :) Ben bu indirimde hep anneme çalıştım valla kendime olanları yedekledim :/ Bidahakine artık :) Sevgilerle ..

    YanıtlaSil
  2. @rimellikız.. Teşekkürler..Benefit ürünleri çok pahalı olunca bunlarla idare ediyoruz..:-))

    YanıtlaSil
  3. hepsi harika çok güzel ürünler seçmişsin güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. @kozmetikbiraşktır.. teşekkürler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...