29 Ağustos 2012

Kazandığım hediyeler..

Evet işimi erken bitirip geri döndüm ve hazır gelmişken birkaç yazı daha gireyim. Son zamanlarda katıldığım blog çekilişlerinin 2 tanesini kazandım. (haha lucky me) Bir tanesi makyaj modasından gelen Sally Hansen Lip Inflation Clor-full gloss ve diğeri de handerelladan gelen B&BW vücut spreyi. Her ikisini de çok sevdim. Özellikle de Sally Hansen dudak dolgunlaştırıcı glosslarda uzun zamandır gözüm vardı. Böylece denemiş de oldum içim rahat bir şekilde başka renklerini de alabilirim.



 Rengi çok uçuk ama parlak bir kahverengi ve çok beğendim. Açık, koyu her rengin üzerine sürülebilir veya tek başına da kullanılabilir. Özellikle açık renk nude tabir edilen rujların üzerine çok yakışan bir parlaklığı var. Ayrıca kokusu ve tadı da çok hoş, değişik ve yoğun bir tarçın tadı ve kokusu var. Mentol tadına tercih ettim bunu ben.  Numarasını okuyamadığım için yazamadım ama içinde hafif altın-sarı ışıltılar olan bir kahverengi. Bu tür ürünler tabiki gerçek bir dolgunluk vermiyorlar ancak o anda dudakta meydana getirdiği hafif karıncalanma, yanma hissiyle beraber biraz dolgunluk hissi veriyorlar. 

BBW'un bütün ürünleri çok hoş kokuyor. Bu vücut spreyi de Kış Elma Şekeri adında ve adı üstünde gayet şekerli ama bayık olmayan, hoş bir koku. Parfüm sıkmayacağım zaman, evde veya kısa süreli dışarı çıkarken sürekli bunu kullanmaya başladım. Bu bütünce sanırım BBW'un değişik vücut spreylerini de denerim.

Ben bu hediyelerimi çok sevdim ve umarım bu şekilde hediyeler kazanmaya devam ederim diyorum.
Sevgiler...



5 yorum:

  1. Vaay ne sanslisin :) bi ara bende bir suru yerden hediye kazanmistim.o kdar fazla oldu ki ben bile inanamadim kendime ama oyle bir dalgaymis. gecti gitti. Uzun zamandir bir cop bile kazanamiyorum :) bu arada s.hansen'in tadi da guzel yorumuna baydim :))

    YanıtlaSil
  2. @undenied.. teşekkürler..
    @modamasalları.. benim de şansın durup durup gelir zaten..:-)))
    tadı güzel amaaaa..:-))))

    YanıtlaSil
  3. Aaaa, süper, şansın hep bol olsun bi de güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. @sevdas. teşekkürler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...