31 Ağustos 2012

MUA Undressed Far Paleti..

Bu cici paleti ojemrujumrimelim  DBMS Derya'dan aldığında görüp beğenmiştim. Amam Gittigidiyor dükkanında bittiği için daha sonra gelen partiden sağolsun bana bir adet ayırdı. Palet araya bayram tatili girdiği için salı günü elime ulaştı ve o günden beri başka birşey kullanmıyorum diyebiliriz. Palette mat ve parıltılı olmak üzere 12 adet renk var ve hepsi birbiri ile kombinlenerek kullanılabilecek renkler, arkasında bir de kombin örneği vermişler. Onu da uyguladım ama değişik renklerde kombinler de deniyorum tabi durmadan.

 Böyle minnacık, her an yanında taşımaya uygun bir palet, o yönü ile de çok beğendim.
 Paletin arkasında 3 renklik bir kombin önermiş, 5 numara bütün göz kapağına, 7 numara göz kapağının dış kısmına ve kirpik çizgisine, 1 numara da kaş altına aydınlık vermek için. Ben de bu kombini dün uyguladım, hem çok hafif ve doğal hem de gayet güzel oldu.

Tabi paleti elime alır almaz kullanmaya başladığımdan, biraz tozutmuş durumdayım. 

En çok da acı kahveleri ve beş numarayı sevmiş durumdayım. tabi aydınlık vermek için bir ve iki numarayı da sık sık kullanırım. Kısaca bu paleti çok sevdim ve gittiğim her yere taşıyacak gibi gözüküyorum.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Bayıldım bu palete, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. @sevdas. teşekkürler gerçekten de aldığımdan beri bunu kullanıyorum sadece.. çok iyiymiş..

    YanıtlaSil
  3. far paleti almak istiyorum ama sleek mi mua mı karar veremedim. sizce hangisi?

    YanıtlaSil
  4. @eyireltia.. Sleek de mua da tr de yok gg de sleek daha pahalı mua daha ucuz yurt dışı fiyatları çok yakın birbirine mua daha pigmentsiz sleek in pigmentasyonu iyidir ben sleek derim :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...