12 Eylül 2012

Ayağımın tozu ile mini Gratis alışverişi..

Dün akşam iş çıkışı hemen kendimi Gratis'e attım ne var ne yok görmek için. The Balm, Balm Shelter'da istek üzerine % 50 indirim vardı ama ne kadar sürecek diye sormadım almayı düşünmediğim için. Onun dışında kayda değer birşey yok gibi. Ben de birkaç maske ve ihtiyacım olan şeyleri aldım.



 Muhtelif maskeler, bunlardan çok hoşlanıyorum. En üstteki köpük maskesini daha önce de denemiştim, fiyatı  1.90 TL. Flower Power göz maskesini ayrıca anlatacağım, fiyatı 5.25 TL. Diğer maske ise 4.50 TL.

 Yüz temizleme süngeri, bendeki baya eskimişti, bunu yüz temizliğinden çok maske çıkartmak için kullanıyorum ben.
 Dalan'ın zeytinyağı özlü duş jeli ve sıvı sabunu. Bunun yüz yıkama jeli olarak da kullanılabildiğini söyledi bir arkadaşım, ben de denemek amacı ile aldım bakalım göreceğiz. Fiyatları sıvı sabun 3.15 TL. duş jeli de 4.25 TL.

vee süslü, ponponlu kalemim, benim böyle şirin kalemlere düşkünlüğüm var. İşyerinde çok komik karşılanıyor ama aldırmıyorum artık, fiyatı 2.50 TL. 

Minik alışverişim bu şekilde, hep birşey almayacağım desem de tutamıyorum kendimi malesef..
Sevgiler..

2 yorum:

  1. blog'unda çok ilginç ve faydalı bilgiler var. :) çok hoşuma gitti. benim de görüp almak istediğim ama cesaret edemediğim bir çok ürün hakkında bir yorumun var, baya ilham aldım bugun ;)

    bana da beklerim http://maculis.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. @oznur demir.. Tesekkurler.. Kullandigim faydasi olan veya olmayan seyler yazmaya calisiyorum..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...