25 Mart 2013

2013 Güzellik ve Bakım Fuarı Macerası..

Bir önceki yazımda pazar günü sevgili Derya ile 2013 Güzellik ve Bakım Fuarı'na gittiğimizden bahsetmiştim. Aslında gitmeye tam olarak cumartesi günü konuşup karar verdik ve pazar günü saat 12.00'de yollara düştük. Ortaköy'de yemek yedikten sonra fuar merkezine gelip, kendimizi direk Tanaçan Kozmetik standına attık. Öncelikle ilgilerinden dolayı Ekin Hanım'a ve Selim Bey'e teşekkür ediyorum. Ekin Hanım bütün Holo ve Avant Garden koleksiyonunu tek tek tırnaklarımda deneyip, hoşlanıp hoşlanmadığımı sordu. En son olarak da Avant Garden koleksiyonunudan en çok  hoşlandığım oje olan  Snap My Dragon tırnaklarıma sürüldü. Daha sonra da Selim Bey oje standlarından tek tek istediğim ojeleri bulup seçmeme yardımcı oldu.

Davetiyemiz..

 Tanaçan Kozmetik Standı..

İşte en sevdiğimiz koleksiyonlar..


Rengarenk ojeler 8-13 TL. arası idi. Bu kadar çok ojeyi bir arada görmek tam bir bayram oluyor. Ama tuhaf bir durum ortaya çıktı, selim bey'le oje seçerken elim sürekli bende olan ojelere gidiyor, daha sonra fark ediyorum ki aynı ojeyi seçmişim. Alışkanlık olsa gerek, neyse kısa sürede birbirinden güzel 6 oje seçtim.

Burada Holo koleksiyonu denemelerimiz. Söylemeden duramayacağım  Holo koleksiyonunu OMG kadar başarılı bulmadım, sağ altta  OMG koleksiyonundan Tanaçan Kozmetik elinde kalan tek oje LOL görülüyor.

Bu arada Tanaçan sadece China Glaze getirmiyor biliyorsunuz. Yukarıda görülen callus eliminator, yani nasır-topuk temizleyici solüsyonu denedim ve çok başarılı buldum. Cuticle Eliminator de son derece başarılı. Ayrıca bütün vücuda kullanılabilen ve çok hafif taneciklerden oluşan peeling kremlerini de çok sevdim. Bu peeling-krem ayrıca da çok güzel kokuyor.

China Glaze ojelere ve Tanaçan Kozmetik'in getirdiği pek çok güzel ürüne buradan ulaşabilirsiniz. Bu arada Seche Vite topcoat almadığım için, daha doğrusu almayı unuttuğum için de çok pişman olduğumu belirtmeliyim, çünkü  gerek ojeyi hemen kurutması gerekse de ojenin parlaklığını koruması açısından kendisi harika bir topcoat., neyse artık bir sonraki ziyarette unutmam umarım. Aldığım güzel ojeleri de görmek için takipte kalın lütfen..
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...