6 Mart 2013

Wish List Alışverişi..

Bir süre önce  tamamı Dior ürünlerinden oluşan bir Wish List yapmıştım. İşte o listenin başında bir adet fondöten fırçası vardı kiii onu almayı çok istiyordum. Geçen hafta Sevil Parfümeri'den bir cilt bakımı daveti aldım, gitmişken de ne var ne yok baktım. Bu fırçayı Boyner Dior standında sorduğumda 160 TL. olduğunu öğrenmiş ve büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. Sevil Parfümeri'de fiyatının bir indirim de yapılarak 126 TL. olduğunu öğrendiğim fırçayı bir de üzerine 10 taksit yaptırarak direk öz kaynaklarıma katmış bulunuyorum. Pişmanmıyım, kesinlikle hayır...

 İşte Dior Backstage Foundation Bruh karşınızda. Dior'un klasik, gümüş rengi parlak kutularında geliyor, yine bütün makyaj ürünlerinde olduğu gibi bir de kadife kılıfı ve plastik koruması var. Fırçayı temizleyip kuruturken şeklinin bozulmaması için iyi düşünülmüş.
 Şekli böyle, kılları yumuşacık ve sentetik kıldan oluşuyor. Sentetik kılların özellikle sıvı ve krem ürünleri daha iyi uyguladığı belirtilmiş. İçinden çıkan açıklamada fırçanın özellikleri de iyice anlatılmış. Özellikle sıvı ve krem makyaj ürünleri için dizayn edildiği de belirtilmiş.
Fırça yumuşacık ve uygulaması da o kadar kolay ki inanamadım zaten. Hiç iz bırakmadan bütün yüze rahatça uygulama yapılabiliyor. Ürünü de çok az kullanıyor, azıcık bir fondöten neredeyse tüm yüze yetiyor. Kıl dökmesi yapacak mı diye bir kere de yıkadım fırçayı ve hiç dökme yapmadı. Bu fırça bence özellikle Dior AirBrush fondöten uygulaması için geliştirilmiş bence, bu arada o fondöten de üretimden kalkıyormuş. Sadece 1 rengi kalmıştı, o da benim için fazla koyuydu, o nedenle alamadım.

Evet sonuç olarak biraz pahalı ama değer mi derseniz bence bir kere alınacak ve çok uzun bir süre kullanılabilecek bir fırça için değer. Sonuçta Mac fırçaların fiyatları da bundan çok da ucuz değil, eğer tek bir fondöten fırçası alınacaksa böyle bir tane alıp, diğer fırçaları mesela göz makyajı fırçalarını çeşitlendirmekte fayda var bence. Gerçi hala istediğin fırçalar da yok mu derseniz evet var..
Sevgiler..

11 yorum:

  1. Allah, fırça çok güzel!!!! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Aklımda fondoten fırçası almak var. Mac karar kılmış fakat o suratta bıraktıkları çizgi izlerinden nefret ediyprum. Alsam da biliyorum bi süre sonra yine elimle uygulacağım. Çok merak ettim bunu!

    YanıtlaSil
  3. Shiseido'nun fondöten fircasina benziyor, ama bu ondan daha genis ve Shiseido'nunkihafif yamuk gidiyor. Mükemmel bir firca ve iyi bir fiyat :-) Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. @bveç.. teşekkürler Canım..:-))

    YanıtlaSil
  5. @nimo..bunun uygulamasını sevil'de mac'ın uygulamasını da mağazalarda yapıyorlar mutlaka dene öyle karar ver.. ama sanıyorum bundan veya mac 130'dan çok memnun kalacaksın..

    YanıtlaSil
  6. @fashionfromsmyrna.. evet uygun bir zamanda böyle iyi bir fırça almak en iyisi.. bloğunu izlediğimi sanıyorum ama yine de bakarım..

    YanıtlaSil
  7. @iheartsu... shiseido'da aklımdaydı ama bunu daha çok beğendim teşekkürler..:-))

    YanıtlaSil
  8. bu küt fırçaları merak ediyorum uzun zamandır..RealTechniques'ten istedim bir tane merakla bekliyorum..arada çok fiyat farkı var, umarım beklediğime değer.

    YanıtlaSil
  9. @nilgün.. real techniques'den hangi fırçayı istedin acaba? onlar da güzel şu anda elimdeki buffing brush ile kıyaslama yapabilirim ancak ve bu daha iyi tabi.. ama rt'lerde gayet güzel kullanılabilir fırçalar.. bence beklediğine değer..

    YanıtlaSil
  10. Kudurttun burada beni Audrey! :D
    Enfes görünüyor, ben de çok merak ettim! İyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  11. @tannesi.. Bütün wishlistini al canım sende en kısa zamanda işallah ..:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...