19 Temmuz 2013

Artdeco 25 Numara Allık..

Artdeco markasını bloglarda gördükten sonra incelemeye aldım. Cumartesi günü alışverişimde Boyner'e uğradığımda da markayı inceleyip en son Nars Oasis'e benzettiğim bu allığı denemek için aldım. İyiki de almışım çünkü çok memnun kaldım. 
Minicik bir şey, ama yine de kolay kolay bitmeyecek gibi görünüyor.

Kapağı plastik ve kaydırmalı yani çantaya atıp taşınabilecek cinsten. 

Rengi şeftali-pembe karışımı ama içinde altın renkli ışıltı var. Zaten o yüzden Oasis'e benzettim.

Işıltıları net olarak görülüyor ama yanakta bu kadar yanar döner durmuyor. Zaten çok da pigmentli değil, hele şu anda yanık tenimde belli belirsiz duruyor.Kalıcılığı fena değil ama gündüzden geceye geçecekseniz mutlaka tazeleme isteyecektir.

(görsel alıntıdır http://www.luuux.com/health-beauty/marys-review-nars-oasis-blush )

Bu da Nars Oasis allığın kendisi, resimler çok yansıtmayabilir ama dün mağazada iki allığa yan yana baktım, neredeyse bire bir aynılar. Sin allıkla da benziyor ama Sin bana göre daha mat bir allıktır. Elimde olduğu için ikisini karşılaştırmalı da yazabilirim yakında. 

Ben çok sevdim bu ara oldukça sık kullanıyorum, özellikle yanağa yansıyan o güzel ışıltısı çok hoşuma gitti.  Ayrıca 33 TL.'lik fiyatı ile 78 TL.'lik Nars allığa iyi bir alternatif oldu. Kış aylarında da beyaz tene iyi duracaktır diye düşünüyorum. Ama yine de Deep Throat ve Oasis'i alasım var.
Sevgiler..

13 yorum:

  1. art decoyu ambalajları dışında seviyorum :) mıknatıs var mı arkasında allıkların da?

    YanıtlaSil
  2. @kozmetikdeneyimleri.. evet kapağına bir şey olursa allıkla vedalaşmak gerekebilir.. mıknatısı var yazmayı unutmuşum.. ama mac veya inglot gibi boş kutu satıyorlarmı bakmadım..

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canım. Bugün bende baktım. 25 Tl'ye inmiş fiyatı. Boş paletlerde satılıyor online olarak bakabilirsin :))

    YanıtlaSil
  4. bos kutu satiyorlar 2li,4lu, 6li ve 12li far kutulari var yakinda blogda yazacagim ve hepsini birbiriyle kombinleyebiliyorsunuz bu acidan cok kullanisli sevgiler

    YanıtlaSil
  5. @makyajkelebeği..indirime girmişse iyi bir-iki allık daha vardı beğendiğim bakarım belki teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  6. @dutyaprağı..görmemiştim ben harika yazıyı bekliyorum o zaman teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  7. Açlıklarda hiç sınırım yok ne yazık ki her şeyi alasım geliyor. Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  8. Güle güle sür canım,rengi güzelmiş hafif bir pembe güzel durur teninde,bendede şeftali tonundaki bir allığı var okadar kalıcı ki bayılıyorum buna hatta kullanmayada kıyamıyorum iyi aklıma geldi yarın süreyim en iyisi (=

    YanıtlaSil
  9. @zuhalgündoğdu..aynı benim gibi ki aldım zaten :))

    YanıtlaSil
  10. @madamekokoş.. Teşekkürler sür canım ya kullan gitsin o kadar çok var ki ürünümüz hiç birini saklamıyorum artık :)

    YanıtlaSil
  11. @madamekokoş.. Teşekkürler sür canım ya kullan gitsin o kadar çok var ki ürünümüz hiç birini saklamıyorum artık :)

    YanıtlaSil
  12. Ya Oasis için para biriktiriyordum ama emin değildim renginden ve isteyip istemediğimden, bu dupe işi harika oldu kesin deneyeceğim. İyi ki yazmışsın eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  13. @beautygore.. Artdeco da gerçekten benzer renkler varmış karşılaştırma yapmadan almamak lazım aslında.. Rica ederim :) sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...