10 Temmuz 2013

Bio Oil Yorumlarım...

Günaydın. Bu ürünü biliyorsunuz büyük umutlarla alıp kullanmaya başlamıştım. Kullananlar çok memnun ve üzerinde yazana göre iyi gelmediği şey yok. Hamilelik çatlaklarından, yüzdeki yaşlılık izlerine kadar iyi geldiği söyleniyor. Bazıları bunu vücut nemlendiricisi olarak kullanıyormuş ve yaralara da iyi geldiğini duymuştum. Ben de öncelikle yüzümde kullanmaya başladım, ama devam ettiğim günlerde yüzümde bulunan iki adet sivilce giderek büyümeye ve geçmemeye başladı. Ürünü 2 hafta kadar kullandıktan sonra mecburen bırakmak zorunda kaldım. Bırakır bırakmaz da sivilcelerim küçüldü ve geçtiler. Böylece anladım ki bu yağ benim yüzüme ağır geldi. Ben de vücuduma kullanmaya başladım. Yüzüme kullandığım sürede ise çok iyi bir nemlenmeden çok yağlılık değil ama sürekli bir parlaklık oldu yüzümde, pek hoşuma gitmedi.
Önce kuru vücuduma sürüyordum ama o zaman emilmesi oldukça uzun sürüyor ve giydiğim veya oturduğum şeyler bütün yağı emiyordu. Ben de duştan çıktıktan hemen sonra, ıslak vücuda sürmeye başladım ve o şekilde performansının iyi olduğunu düşünüyorum. Hem emilimi kolay oluyor hem  de iyi nemlendiriyor. Ama aynı şeyi herhangi bir bebe yağı da mükemmel yapıyor. Ben hamileyken doktorumun da 2. aydan itibaren tavsiyesi ile mutlaka her gün bebe yağı kullanıyordum ve ne bir çatlak oluştu ne de kuruma oldu. 

Bebe yağını hala düzenli olarak kullanırım ve cildimi çok iyi nemlendirir. 

Bebe yağı dururken bu yağı bir daha almayı düşünmüyorum. Hem miktar olarak da daha fazla hem de fiyatı daha uygun. Yine de yaralara özellikle kedi tırmıklarına falan iyi geldiğini de duyduğum için böyle bir sıkıntınız varsa deneyebilirsiniz diyorum. Bio-Oil Watsons ve Gratis'den 25 TL. ye alınabilir.
Sevgiler..

26 yorum:

  1. Bu ürünü çok merak ediyordum ve gayet açıklayıcı anlatmışsın. Bebek yağını ben de kullanıyorum. Verdiği yumuşaklık gün boyu sürüyor. Bio oili almicam ama bebek yağına devam ;)

    YanıtlaSil
  2. Tek memnun kalmayan sensin ya şaşırdım :/

    YanıtlaSil
  3. @zuhalgündoğdu.. Bebe yağı en iyisi bence de :))

    YanıtlaSil
  4. Ben bu üründen memnun kalmayan pek çok kişi duydum canım ...

    YanıtlaSil
  5. @birmalyajbloguyazarı.. Vücut için fena değil yüzüme ağır geldi

    YanıtlaSil
  6. @senabilen..ihtiyaca ve beklentiye göre değişiyor tabi

    YanıtlaSil
  7. merakım giderildi teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. vücudumda şuan tırnak izleri var alsam mı diye düşünüyordum ama asla almam artık 25 tl vermem bu işe yaramaz yağa, yazın için çok teşekkürler,acaba diyordum ama emin oldum artık.

    YanıtlaSil
  9. bu tür popüler yapılan yağlar yerine klasikler kullanılmalı diye düşünüyorum bebe yağı gibi. ben de yıllardır duştan sonra bebe yağı kullanırım hem çok pratik losyon vb gibi sürücem yediricem diye uğraşmadan hem de çok güzel nemlendiriyor.

    YanıtlaSil
  10. fiyatı yuzunden elimi bile uzatmıyordum :) iyi ki uzatmamısım :) ben de nivea dusta kremi tavsiye ederim :) hem pratik hem nemlendirmesi hicte fena degil :)

    YanıtlaSil
  11. @kozmetikdeneyimleri.. Rica ederim :))

    YanıtlaSil
  12. @senadursun.. Cilde göre de değişir bu bazılarına çok iyi gelmiş ben yararını göremedim..

    YanıtlaSil
  13. @meralünal.. Bebe yağı hep favorim zaten baş köşede :))

    YanıtlaSil
  14. @burcuy.. Niveayı da deniyorum canım yakında yazacağım.. Teşekkürler tavsiyen için..

    YanıtlaSil
  15. 25 tl bu performans için değmez bencede :/

    YanıtlaSil
  16. Geçen gün gratiste alsam mı almasam mı ? diye tereddüt ettim ..Yüzümde ki cillere ve ciller yüzünden oluşan lekelere sürücektim ama bloglardan okuyup alayım dedim iyi ki almamışım ..Bilgilendirme için teşekkürler çok faydalı oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yuzunuzdeki ciller icin limoni sıkın yuzunuze uygulayin benimde vardi yaklasik bi seneye yakim duzemli olarak kullandim ve gitti tavsiye ederim

      Sil
  17. @elidaa.. gerçekten yüz için ağır bir ürün bana göre.. rica ederim faydası olduğuna sevindim.. :-))

    YanıtlaSil
  18. Acaba bende mi memmun kalmayacağım:(
    Kolumda yanık izi var 2 aydan fazla zaman oldu ama hala iz mevcut daha çok zamanda iyileşirmiş zaten arada sızladığı bile oluyor.
    Yinede bir denemekte fayda var..
    bu arada sen yüzüne sürmüşsün ama ne için olduğunu kaçırdım galiba...

    YanıtlaSil
  19. @dilonika.. Bacak kol gibi yerlerdeki sıyrıklara falan iyiymiş yanık için emin değilim aloe vera içeren bir krem kullansan daha iyi sanki.. Yüzüme renk eşitsizliği için sürdüm ama ağır geldi :((

    YanıtlaSil
  20. Ben de reklamlarından etkilenmiştim baya alıyım diyordum ama vazgeçtim açıkçası. Gayet net anlatmışsın, paylaşım için teşkürleer :)

    YanıtlaSil
  21. @kavunluvotka.. işine yaramasına çok sevindim watsons ın kendi yağı da var buna benzeyen hemen hemen aynısı fiyatı da daha uygun..

    YanıtlaSil
  22. iremcim hamileler için özel olduğu için daha yoğun ve daha pahalı olabilir bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk hamilelik çatlakları için tavsiye ediliyor evet de bebe yağı da bende aynı işi gördü zamanında :-))

      Sil
  23. ben yağdan çok memnunum hayatımın ürününü buldum diyordum tam ama lekeleri açtığı ve geçirdiği için içerisinde cıva olabileceğini okudum bugün bir yerde doğru olabilir mi sizce :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adsız şuradan detaylı bilgi alabilirsiniz http://www.bio-oil-yag.com/ ama gördüğüm kadarıyla içinde cıva yok..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...