2 Ağustos 2013

Nivea Duşta Vücut Kremi..

Nivea'nın bebe yağı ile duşta yapılan nemlendirmenin yerini tutabilecek ya da ona benzeyecek bir ürün çıkardığını öğrenince çok sevindim. Zaten yaz sıcaklarında ayrıca nemlendirici-body butter tarzı şeyleri kullanmak zor olduğu için bunu da alıp deneyeyim istedim. 2 haftadır düzenli değil ama 2-3 günde bir kullanıyorum. Diğer günler de aradaki farkı görmek için özellikle günlük vücut nemlendiricilerime devam ettim.
Bebe Yağı ile aynı mantık şeklinde, duşun altındayken, duştan çıkmadan son işlem olarak bütün vücuda bu krem güzelde sürülüyor ve şöyle bir durulanıp çıkılıyor. Son derece basit ve pratik bir işlem.

Duştan çıkıp, kurulandıktan sonra da vücutta herhangi bir yapışkanlık ve rahatsızlık hissi bırakmıyor. Kokusu Nivea'nın klasik kokusunun daha hafifi gibi geldi bana. Uzun süre kalıcı değil. Nem oranı vücudumun üst bölgesinde ve kollarımda yeterli gelirken, normalden kuru olan bacaklarıma yetersiz geliyor. Bacaklarım için ayrıca bir body lotion kullanmak zorunda kalıyorum. Yaz için yetersiz gelirse kış için hiç yetmeyeceğini düşünüyorum.

İçindekileri çok anlamıyorum ama alkollü bir ürünmüş.

Nemlendirmesini çok yeterli bulmasam da özellikle yaz için duş kenarında bir tane bulundurmakta pratikliği açısından fayda gördüm. Her zaman duştan sonra uzun uzun kremlenecek vaktim olmayabiliyor. Öyle durumlarda bu kremi hemen sürüp işimi duşta halledip bitiriyorum. Böyle pratik ürünler herkesin elinin altında bulunmalı diyorum.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Kullanmadım ama pek ilgimi çekmedi bu ürün.

    YanıtlaSil
  2. @senadursun.. Pratik olma açısından iyi bence..

    YanıtlaSil
  3. pratik olduğu için kullanılabilirmiş, ama kışın hiç kullanılmaz dediğine göre. benimde bacaklarım kuru :/

    YanıtlaSil
  4. O kadar cok vucut losyonum var ki onlari bitirme projeme koyup saglikli alisveris icin kasa da biraktim niveayı. Eger tatile cikarsam alcam cunku zaman kaybini onluyor. Hayirli olsun miss kokular olsunn gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  5. @cansuslin.. O nedenle kışa kadar kullanıp bitiririm diyorum..

    YanıtlaSil
  6. @misspoine..çok teşekkürler gerçekten pratik bir ürün olur tatil için..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...