2 Eylül 2013

Günün Ojesi Maybelline Color Show Moss..

Tünaydın. Herkese iyi haftalar ve sendromsuz bir pazartesi diliyorum. Günün ojesinde iki hafta önce aldığım ve sürmeden beklettiğim, tam bir sonbahar rengi olan Maybelline Color Show ojelerinden ilgin. gri-yeşil bir tona sahip Moss isimli renk var.

İsmi gibi mi bilemedim bana göre yeşilden çok griye kaçıyor gibi renk.

Eylül ayının gelmesi ile İstanbul'da hava bozmadı, sadece o deli sıcaklar hafifçe azaldı ve yerini sabahları şöyle güzel bir serinliğe bıraktı. Ama çoğu yerde biliyorum ki hava daha da soğumuş ve sonbahar moduna geçilmiş durumda. Ben henüz ruhen sonbahara falan geçmeye hazır olmasam da Eylül ayının en azından bu ilk günlerinde şöyle mevsime yakışan bir oje süreyim istedim.

Bir de güzel armparty yaptım ve direk neona gitti elim. Bunlar geçen haftaki pazar ganimetleri.

Biraz da süsleme yaparsak tam olacak.

Oje çok güzel sürülüyor ve kuruyor ama umarım geçen sürdüğüm Superpower Blue oje gibi çıkartırken tırnaklarımı boyamaz. Bu arada aynı soruyu biraz sonra instagramda da soracağım. Bugün maniküre gidiyorum, tırnaklarımı biraz kestirsem mi yoksa törpüyle mi düzellttirsem karar veremedim. Fikirlerinizi bekliyorum.
Sevgiler..



6 yorum:

  1. Malesefki tırnak boyuyor bende bu rengi cok begenerek kullanyrm ama cikarttiktan sonra nefret ediyorum tirnaklarm morarmis gibi gözüküyor

    YanıtlaSil
  2. Tam bi sonbahar rengi bence de, biz hala burda yazı yaşıyoruz o yüzden sonbahar moduna giremedik daha :) Bence biraz kestir canım ama her haliyle güzel olduğunu zaten biliyoruz.

    YanıtlaSil
  3. @kozmetikhikayeleri.. eyvah yandık desene akşama o zaman.. :-(( dişmacunu ile fırçalamak gerekecek yine..

    YanıtlaSil
  4. @senabilen.. ben de girmem daha sonbahar moduna arada öyle bir renk çıkıyor işte..:-)) evet ben de biraz kestireyim diyorum ama kıyamıyorum da bir yandan offf..:-((

    YanıtlaSil
  5. Her haliyle güzel ama bence de biraz kestirsen fena olmaz. :) Renk çok hoşmuş ama bilekliklerine daha çok bayıldım. :)

    YanıtlaSil
  6. @tgfbt.. evet bence de kestirsem biraz iyi olacak sanki :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...