6 Eylül 2013

Yeni Mim Var.. Kozmetik, Bakım, Güzellik ve Formda Kalma Mimi..

Merhabalar.. Sevgili Bricit beni bu sevimli ama zorlu konu için mimlemiş. Onun yazısını verdiğim linkten okuyabilirsiniz, bakalım bende durum nasılmış..


1-Blogunuzu adı ve linki.. Bu kolay audrey /http://audreyinsekerleri.blogspot.com/ 



2-Ne kadar süredir blog yazıyorsunuz? 7 Şubat 2012'de açmıştım demek ki 1.5 seneyi geçmiş.


3-Kilo problemi yaşadığınız zamanlar oldu mu? İşte zor kısma geldik; evet oldu naapalım herkesin başına gelir :-)) Bundan 5-6 sene evvel insülin direnci ve tiroid problemi de birleşince bir anda 50 kilodan 64 kiloya çıkmıştım. inanılmaz değil mi? Sonra sorunlar çözülünce verdim o pis kiloyu, şimdi 52-53 kilo arasındayım.


4-Formda kalmak için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz? Aslında bu aralar hiç bir şey yapmıyorum diyebilirim. Ama çook bol su içiyorum ve çook yürüyorum. Yürünebilecek her yere yürüyorum diyelim. Bir ara çok yoğun spor yaptım pilates, power plate, kardio kick box hiç biri elimden kurtulmadı ama şu anda sıkıldım hepsinden. En kısa sürede tekrar Power Plate'e başlayacağım.


5-Hayatınızın hiç bir döneminde zayıflama, destek, vb. ürün kullandınız mı?.. Zayıflama kullanmadım ama destek olarak Exodex isimli hazımsızlığa yardımcı olan bitkisel ürünü alıyorum.


6-Güzelliğinizle ilgili olarak uyguladığınız bakım kürleri var mı? .. Özellikle yaptığım bir şey yok ama kremimi, maskemi ihmal etmem, yüzüme arada bir mutlaka taze meyve-sebze kabukları ile bakım yaparım. Çok uyuyamıyorum o nedenle göz altıma falan ne yapsam boş ama elimden geldiği kadar bakıyorum işte..


7-Vazgeçmeyeceğiniz kozmetik ürünleri? ... Sanırım Yves Rocher matlaştırıcı tonik ve sebo specific kremler ve Acnecinamide Jel krem vazgeçmeden kullanacaklarım arasında yerini aldı.


Bu mimi okuyan, seven herkes yapabilir. Büyük bir keyifle okuyacağım..
Sevgiler..

*Resimler Google'dan alıntıdır.






8 yorum:

  1. gerçekten baya spor yapmışsın :) spor yapan kadınları çok seviyorum. ben de yapıyorum ama insan bi süre sonra sıklıyor gerçekten :)

    YanıtlaSil
  2. @burgundy.. sorma her gün günde neredeyse 2 saat spor yapıyordum bir ara çok fena sıkıldım hem de.. neyse yine bir cesaret başlayacağım ..

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel cevaplar olmuş spor konusunda çok iyisin bu arada verdiğin kilolar için tebrikler :)

    YanıtlaSil
  4. @sendeincel.. :-)) ahh o kilolar hepimizin belası kolay gitmedi ama gitti sonunda..spora da minik operasyon geçirip başlayacağım hemen ertesine..

    YanıtlaSil
  5. merhaba, öncelikle bloğuma hoşgeldin demek için uğradım, sevgili biricit beni de mimlemiş saolsun,güzel bir yazı oldu:) tekrar görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  6. tesekkurler canım yanıtladığın icin:)
    acnecinamide benimde favorilerimden.
    kilolara gelince once gecmiş olsun umarım bir daha yasamazsın hastalıklar cok zor. kilolar icin ise bravo tebrik ediyorum insan isteyince basarır:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. @nazyılmaz.. görüşmek üzere sevgiler.. :-))

    YanıtlaSil
  8. @bricitconsungunlugu.. zor oldu ama dediğin doğru azmedince oluyor..
    sevgiler..:-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...