10 Ekim 2013

Avon Advanced Techniques Daily Shine Sprey..

Avon'un bu saçlara ışıltı veren saç spreyi uzun süredir benimle, bir ara kullanmayı unuttum/üşendim/gerek duymadım. Ama son zamanlarda artık bir de sıkıldığım ve bitmesini de istediğim için her gün kullanıp bitirdim, zaten bir önceki  #bitenler yazısında da bahsetmiştim.
100 ml.'lik bir ürün, ben aldığımda fiyatı 10 TL. civarında olabilir. Hala katalogda satışta mı bilemiyorum. Sabah evden çıkarken 2-3 fıs yaparak kullandım. O anda gerçekten çok güzel parlatıyor. Ama daha sonra artık İstanbul'un tozu-kiri-pasındanmıdır yoksa ürünün kalıcılığındanmıdır etkisi gidiyor. Öğleye doğru saçıma baktığımda hiç bir parlaklık görmüyorum. Kuaförlerde bazen saç parlasın diye bir sprey sıkarlar ve o sprey gece boyunca etkisini sürdürür ya bu öyle değil, etkisi çok kısa sürede geçiyor maalesef. Ancak kokusu çok hoş, çiçek çiçek kokuyor.

Etkisi biraz daha uzun süreli olsaydı tekrar alabileceğim bir ürün olurdu ve bu durumda tekrar almayı düşünmezdim ama aynı sürede bir de Toni&Guy'ın spreyini denedim ve saçımı o kadar ağırlaştırdı ki Avon'un spreyi hala satışta ise almak daha mantıklı geldi bana.  Toni&Guy spreyi de detaylı yazacağım.

Sevgiler..

2 yorum:

  1. 3 sene önce bende kullanmıştım canım ama çok da sevmemiştim :)

    YanıtlaSil
  2. @senadursun.. En azından saçımı ağırlaştırmadı böyle bir iyiliği varmış :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...