22 Ekim 2013

İnstagram Hesabımda da Çekiliş Var...

Dün akşam Yves Rocher etkinliğinden hemen sonra eve gelip ayağımın tozu ile söz verdiğim instagram çekilişini de başlattım.
Hediyeleri toplu olarak görelim hemen. Gabrini silikon lipglossların en beğenilen açık rengini hediye etmeye karar verdim, sadece bir kere o da rengini göstermek için sürmüştüm, tabi güzelce temizledim. Vanilya Club'dan gelen Boots'a ait Botanics markalı tekli farlar da çekilişteler. Benim çok beğendiğim ve uygulamasının çok kolay olduğu nailwraplerden de bir adet koydum. Bunlara ek 1-2 minik sürpriz de olabilir tabi.


Renkler baz olmak için çok uygun ve mat far sevenlerin hoşuna gidecektir.

Silikon lipgloss 01 numara, çok açık bir bebek pembesi..

NailWrap desenini de yakından görelim.

Şartları tabi çok basit, benim instagram hesabımı takip etmek, instagrama koyduğum resmi, kendi instagram sayfanızda açık olarak paylaşmak ve paylaştığınız resmin altında #kutlamaçekilişi tagini kullanmak, hepsi bu kadar. Çekiliş 28 Ekim pazartesi bitecek. Burada en önemli olan tagleri ve paylaşımları kontrol edeceğim gün olan pazartesi günü hesaplarınızın açık olması, yoksa kontrol yapamam ve katılım geçersiz sayılır. Katılmak isteyen herkesi bekliyorum ve bol şans diliyorum.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...