10 Kasım 2013

Haftanın Ojeleri..

Günaydın. Geçen hafta hiç oje yazısı yazamadım, yayınlayamadım, karışıklıklar oldu, havanın erken kararmasından ötürü de resim çekebilme sıkıntısı yaşıyorum. Neyse bir şekilde halledeceğim bakalım bu sorunu. Hemen bakalım geçen hafta içinde neler sürmüşüm..

FlorMar Passionate  Dots ojeler ile aşk yaşıyorum, çok sevdim hepsini bu da en sevdiklerimden birisi 03 numara çok tatlı bir turkuaz rengi, hemen yanında yine dokulu bir oje OPI Mariah Carey koleksiyonundan.
Betty Boob ojelerin Gratis'de kampanyası olduğu sırada bol bol almıştım, iki tanesini sürdüm Florance ve Girls Night Out isimli renkleri. China Glaze Love Marilyn en sevdiklerimden biri ve son olarak Gabrini 3 D koleksiyonundan güzel bir yeşil renkli oje, numarası şu anda aklımda değil.

Geçen hafta ojelerim böyleydi, bu hafta günü gününe yayınlamaya çalışacağım, umarım bir aksilik olmaz.
Sevgiler..



9 yorum:

  1. OPI Mariah Carey koleksiyonunu çok merak ediyorum özellikle bu rengi :)) çok yakışmış sana da :)) ojeleri fotoğraflama işini de spot ışık altında yapabilirsin :)

    YanıtlaSil
  2. @begunsalurvan.. opi şimdiye kadar denediğim en iyi doku kalitesine sahip.. bu koleksiyonu aldığıma da çok memnunum şu anda :-)) evdeki bütün ışıkları kıstım azalttım, spotları değiştirdim maalesef :-((

    YanıtlaSil
  3. sag üsttekine bayıldım bittim suan o ne guzel bir renktir öyle:)

    YanıtlaSil
  4. @fashionfromsmyrna.. :-)) şu anda opinin o setini aldığıma daha da memnun oldum..gerçekten ben de çok seviyorum o seriyi..

    YanıtlaSil
  5. Hepsi birbirinden güzel güle güle kullan canım senin tırnaklarına her renk yakışıyor zaten :)

    YanıtlaSil
  6. @ceydabyjade.. teşekkürler canım :-))

    YanıtlaSil
  7. Sağ üsttekine ben de bayıldım. Hepsi de çok hoş gerçekten. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  8. @gülşahmeral.. çok teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  9. Mavi flormara bayıldım ! bu arada bloğumu yeni açtım bi göz atarsanız sevinirim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...