7 Ocak 2014

Aralık ayı bitenler ve gerçekten çöpe gidenler..

Günaydın. Bu ay ciddi miktarda ürün bitirdiğimi düşünüyorum, hatta rekor bile olabilir diğer aylara göre. gerçi çoğu bir süredir düzenli kullandıklarım, e artık bitsinler yani değil mi? Hemen bakalım neler bitmiş, neler çöpe gitmiş.


Bioderma Sensibio H2O, bunu daha önce kullanmıyordum ama bir süredir kullanmaya başladım. Biliyorum çok okudunuz ama ben bunu tek başına makyaj çıkarmak için çok başarısız buluyorum, hele ki waterproof göz makyajını asla çıkaramıyor. O nedenle genel temizliğin sonunda tonik olarak kullanıyorum, ancak bu şekilde işe yarıyor. Almam da şart değil ama elimde daha 2 şişe daha var. Palmolive thermal spa duş jeli, fena değil, ama değişik ürünler sevdiğim için buna ne zaman bir daha sıra gelir de alırım bilemem. Gratis'de satılan Pierre F. marka yüz yıkama jeli, çok ama çok memnun kaldım, hem ucuz, hem bereketli, hem güzel kokulu, hem parabensiz, indirimde almamamın tek sebebi elimdeki dağlarca jeli bitirmek istememdir. Sarıkız termal su vazgeçilmezim oldu, yedeklendi bile. Yine Gratis'den Yardley marka el sabunu, kokusu güzel alınabilir.

Johnson Baby şampuanı, fırça yıkamak için en büyük yardımcım, Pürel el yıkama jeli, bunu da fırça temizlemek için kullanıyorum. Cosmo shop aseton, çok iyi değil idare eder. Loreal göz makyajı temizleyici, çift fazlı, oldukça kolay temizleyen, yağlı his bırakmayan bir temizleyici ama akma noktasında sorun var, çok fazla ürün geliyor, bu düzelirse yeniden alınır.

Sephora makyaj temizleme sütü, güzel bir ürün, tekrar alınabilir. İşte favori asetonum, Benri koyu renk ojeler için olan, her daim evde yedeği var. Watsons kuru şampuan, bunları çok seviyorum, evde sürekli var. Miss Pera'dan gelen üzüm özlü duş jeli, anti-oxidan etkili ve kokusuna bayıldım.

Etkinlikte hediye gelen Thalgo duş jeli ve vücut losyonu, ikisinin de kokusu deniz gibiydi, çok sevdim. Pazar günü yazısını burada yazdığım göz maskesi, memnun kaldım, yine etkinlik hediyelerinden Institut Esthederm termal su, iş görüyor ama Sarıkız kadar sevemedim. Goldwell şampuan, kokusuna bayıldım, bulursam alırım tam boyunu.

Şelale aseton, Gratis bunu hediye olarak dağıttığı için evde birikmiş, mecburen kullanıyorum yoksa almam. Nivea dudak balmı, en sevdiklerimden yedeğim var sanırım. Cyrene saç maskesi, hem kokusunu, hem de etkisini sevdim. Maskelerim birikmiş olmasa alabileceğim bir ürün. Sephora instant depuffing gel, bunu çantamda bulundurup arada sürüyordum o şekilde daha çok fayda gördüm. Yoksa sabah-akşam sürünce fayda etmiyor.  babor mimik çizgilerine karşı krem, etkinlikte verilmişti, uzun süre yetti, beğendim, nemlendirmesi güzeldi. Sothy's vücut peelingi, kokusu çok değişik, ağır bir koku ama sıcak duşta spa hissi uyandırıyor, beğendim ben, vücutta hafif yağlı ve nemli bir his bırakıyor. Rahatsız edici değil.

ve ve çöpe gidenler serisi, nereden aldığım belli olmayan bir yığın mascara, çoğu kurumuş. Bir kısmı bitti, bir kısmını da ben sevemedim. İçlerinde bahse değer olan sadece Bourjois markalı mascara. Bir de Essence I Love Extreme fena değildi.

Benefit'in memnun kaldığım ve burada bahsettiğim kompakt fondöteni ve yine burada bahsettiğim göz bazı, detaylar için bakabilirsiniz. Avon'un süper güzel göz kalemi ayrıntılı yazısı burada var. Clarins alışverişimde hediye edilen göz makyajı temizleme suyu, çok çok beğendim, çok nazik temizleyen, kokusuz bir ürün, mutlaka tam boyu alınacak.

Pamuk dağları, bu arada Benri pamuklar nihayet mağazalara teşrif etmişler, bildiğin stok yapacağım.

Match Kozmetik'den Konjac süngerler, bunları daha önce de yazmıştım ama bu alışverişi de detaylı yazacağım.

Yine Match Kozmetik'den Bio-selüloz yüz maskesi, fena değildi, etkisini sevdim. Watsons Pure Beauty nar özlü göz maskesi, bayılıyorum buna.

MissPera'dan Salvador Dali  parfüm, çok kalıcı değildi bende ama temiz, hoş kokulu bir parfüm. La Ligne diş macunu, çok sevmedim. Arms&Hammer'a dönüş yapacağım yine.

Bir yığın tester, kullanayım da bitsin dedim.

O kadar tester içinde bahse değer sadece bu ikisi var. Clarins extra comfort fondöten, kapatıcılığı ve dokusu çok iyi ama kokusu bildiğin yeni kesilmiş çayır çimen kokuyor. İnanılmaz bir şey. Neyse ki geçiyor ama ilk anda koku çok yoğun, mutlaka deneyerek, koklayarak alın. Yine Clarins nem maskesi, bunu satış görevlisi özel olarak verdi bana, yanak bölgemdeki nemsizlik için ve çok memnun kaldım, çok yumuşacık, günlük olarak kullanılabilen bir ürün. Ayrıca göz altına bile sürülebiliyor. Bunun da tam boyu alınacak.

Evet 2013 sonunda bitenlerim de böyleydi, yenilerini ve değişik ürünlerimi açtım, kullanıyorum. Tecrübelerimi paylaşmaya devam edeceğim.
Sevgiler..

24 yorum:

  1. İremcim maşaalah ne kadar çok bitmiş. Benim de bu hafta içinde video çekmem lazım. Yeniler fazlasıyla çekmecelerimizi doldurur inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Pierre F. nin temizleme jelini ben de çok sevdim. Çok ürün bitirmişsin. Yenileri gelir inş diyelim:)

    YanıtlaSil
  3. Oh oh ne güzel içim açıldı...Resmen temizlenmiş çekmeceler :)

    YanıtlaSil
  4. @güzellikkazanı.. bu ay kendimi aştım gerçekten, senin videonu da bekliyorum çok seviyorum bitenler yazısı/videosunu.. gelsin yeniler :-))

    YanıtlaSil
  5. @zuhalgündoğdu.. yenileri kullanıyorum bile :-))

    YanıtlaSil
  6. Darısı başıma artık, düzenli kullanınca hepsi bitiyor işte :)

    YanıtlaSil
  7. @G.. ahh çekmecelerimi bir görsen o kadar çok stok yapmışım ki..neyse yavaş yavaş bitecek artık..

    YanıtlaSil
  8. @sedeferhan.. evet düzenli kullanmak önemli bir de sürekli almamayı başarabilsek çok iyi olacak..

    YanıtlaSil
  9. oy oy oy maasallah diyorum, biten urunler bir ferahlatiyor beni, rahatliyorum

    YanıtlaSil
  10. Ne güzel, pek çok şey bitirmişsin :)
    Pierre F.'in temizleyicisini merak ettim şimdi, ancak elimdeki bitene kadar almak yok :)
    Bana da beklerim: kedininkaleminden.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. @dutyaprağı.. evet aynen ben de öyle :-))

    YanıtlaSil
  12. @alphesibia.. yakında gratis yine indirim yapar nasıl olsa o zaman kadar 1-2 ay geçer o zaman alırsın bence de.. bakıyorum bloguna hemen..

    YanıtlaSil
  13. Bioderma için sonunda birisi benimle aynı düşünceleri paylaşmış! Önünde saygıyla eğilmek istiyorum. :)
    Çok abartılıyor bence. Hassas ciltler için dediği halde beni hiç memnun etmedi.
    :)
    Çok çok ürün bitirmişsin, yenilerine daha güzellerini koyabilmen dileklerimle! :)

    YanıtlaSil
  14. @weba.. ahh şu abartı huyumuz çok fena değil mi? çok teşekkürler yeniler geldi bakalım daha iyimi kötümü çıkacaklar..

    YanıtlaSil
  15. Ürünlerin hakkını vermek budur işte :) Hepsinin dibini görmüşsün ne güzel merak ettiklerimin ayrıntılı yazılarını hemen inceleyeceğim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  16. @elidaa.. maalesef böyle sinir bozucumu diyeyim bir huyum var dibini görmeden beğenmesem bile atamıyorum ürünü mutlaka değerlendirmek istiyorum :-))

    YanıtlaSil
  17. Yenilere epeyce yer açılmış ohh rahatlık mis gibi :)

    YanıtlaSil
  18. Ooo ne guzel birsuru sey bitirmissim Iremcigim.
    Sarikiz termal dulari nereden ve ne kadara aliyorsun. Istanbula geldigimde benim de yeniden almam gerek . Pierre f yuz yikama jeli anlatildigi kadar guzel mi senin yorumlarini merak ediyorum. Bir de sephora gel ne ise yariyor :))

    YanıtlaSil
  19. çok güzel şeyler bitirmişsin, içim açıldı valla ben hiç bitiremiyorum :D

    YanıtlaSil
  20. @poinepa.. evet raflar boşaldıkça iyi hissediyorum..:-))

    YanıtlaSil
  21. @balböceğiilekozmetik.. sarıkızları evin orada bir parfümeriden alıyorum 10 tl tanesi.. http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=sar%FDk%FDz&gclid=COqO7-L467sCFUcV3god23kAxg&keyword=sar%C4%B1k%C4%B1z&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 burada da var..
    Pierre F'den çok memnunum ben kokusu özellikle çiçek gibi çok hoş paraben de yok.. sephora göz jeli de şişlikleri azaltmak için serinlik hissi veriyor.. gün içinde kullanmak en iyisi..

    YanıtlaSil
  22. @burgundy.. düzenli kullanmaya çalış canım o zaman daha kolay bitiyor ..

    YanıtlaSil
  23. Ne güzel ne kadar çok ürün bitirmissin :) su pierre f. I ben de inanılmaz merak ettim
    Ayrica dedigin gibi benri asetonu tek gecerim :)

    YanıtlaSil
  24. @msblueblack.. indirimde alınabilecek bir ürün ve çok bereketli.. benri evden eksik olmaz.:-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...