13 Ocak 2014

BIOBLAS COLOR&MORE’DAN IŞILTILI KAHVE SERİSİ

2014 KIŞININ MODA RENKLERİNDEN OLUŞAN YEPYENİ BİR SERİ

Bioblas Color&More, 2014 yılında modaya ayak uydurmak isteyen kadınlar için Işıltılı Kahve serisi geliştirdi. 4 farklı tonda sunulan seride ki 6.58 bronz, 7.99 badem, 5.99 çikolata ve 4.89 kakule kahve tonları bu kış vazgeçilmez renkleriniz olurken saç modasını yakından takip edeceksiniz. Saç dökülmesine yönelik özel formülü saçınızı besleyen Color&More ile kışa rağmen parlak ve canlı bir görünüm sizleri bekliyor.


Türkiye’nin saç dökülmesini engelleyen ilk ve tek boyası Bioblas Color&More saça olan faydasının yanı sıra sunduğu renk alternatifleri ile de dikkat çekiyor. Kışa özel Işıltılı Kahve serisini geliştiren Color&More kahve tonlarının en çok kullanıldığı kış döneminde saç modasına uyak uydurmak isteyenler için geliyor. Bioblas Color&More kit saç boyası 5 Mineral-vitamin içeren bitkisel yağ ile saçı beslerken, bir saç boyasından en çok beklenen yoğun renk verme, yüzde 100 beyaz kapama özellikleriyle de dikkat çekiyor.


SAÇ RENGİNİ HAPSEDEN KREATİN VE SERAMİD TEKNOLOJİSİ
Color&More içerdiği Kreatin ve Seramid teknolojisiyle yoğun ve kalıcı renk talebine cevap veriyor. Color&More içerdiği Kreatin ile saça hızla nüfuz ederek saçı onarırken, Seramid ise saç yüzeyini sağlamlaştırıp saç telini pürüzsüzleştiriyor. Boyama sonrası etkiyi arttırmak üzere hem saç dökülmesine karşı etkili hem boyanın kalıcılığını arttıran şampuan ve maske ise bu üstün bakımın tamamlayıcısı oluyor.

10 yorum:

  1. merak ettim,gorur gormez incelerim.of ya ben schwarzkopftan nature & easy seriden acik kestane boyadim orta koyu kahve renk oldu:(

    YanıtlaSil
  2. @guzelezade.. Saçın rengine göre çok değişiyor çıkan renk iyi ayarlamak lazım..

    YanıtlaSil
  3. Boyalarını henüz kullanmadım en kısa sürede kullanacağım ama şampuanları bir harika özellikle saçlarım fönden çok yıprandığı için Bioblas Resveratrol - 360º Koruma olan iampuanı kullandım. ilk kullanımdan itibaren sonuç inanılmaz ama harikaaa.

    YanıtlaSil
  4. Boyalarını henüz kullanmadım en kısa sürede kullanacağım ama şampuanları bir harika özellikle saçlarım fönden çok yıprandığı için Bioblas Resveratrol - 360º Koruma olan iampuanı kullandım. ilk kullanımdan itibaren sonuç inanılmaz ama harikaaa.

    YanıtlaSil
  5. Bu arada saçlarımı hiç boyatmadım. Bu markada yine önerdiğiniz renk varmı. sa.ımın rengi açık kumral.

    YanıtlaSil
  6. @fehimetansel.. şampuanlarından ben de çok memnunum.. saçının gerçek rengini bilmiyorum ama ilk boyama için bir kaç ton açığını veya koyusu tercih edersen daha doğal duracaktır bir anda tamamen farklı bir tona döneceksen kuaförde yaptırsan daha iyi olur..

    YanıtlaSil
  7. Hemen geri dönüşünüze çok sevindim .İlk fırsatta saçımı boyayacağın ve ilk tercihim kesinlikle Biobblas color&more olacak. çok teşekkürler ilginiz için tekrar.

    YanıtlaSil
  8. Ayrıca saçım açık kumral kahve tonları olur sanızım. Boyayı alıp kuaförümdem destek de alabilirim.

    YanıtlaSil
  9. @fehimetansel.. evet boyanın rengi konusunda kuaförün fikrini almak en iyisi bence de..

    YanıtlaSil
  10. Gelişmeleri ve deneyimlerimi paylaşacağım. çok teşekkürler tekrar. Kensinize çok iyi bakın

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...