20 Ocak 2014

Dirty Works Dark Circles Concealer..

Gratis Dirty Works markasına ait ürünleri bize getirmeye devam ediyor. Banyo ve vücut ürünlerinden sonra maskeleri, makyaj çantaları, göz altı kremi ve kapatıcısı da mağazalarda yerlerini aldılar. Göz altları uyku düzensizliğinden dolayı koyu ve hafif şiş bir insan olarak kendimi her yeni çıkan kremi ve kapatıcıyı denemeye mecbur hissediyorum. Ayrıca şimdiye kadar hiç bir kremin de aman aman faydası olmadığı için yeni ürünler denemekte de fayda görüyorum. 
Son zamanlarda çoğalan kapatıcı koleksiyonuma bir de Gratis'de 13-14 TL. gibi bir fiyata satılan Dark Circles kapatıcıyı da ekledim. Perşembe günü aldığım kapatıcıyı 4-5 gün üst üste deneme şansım oldu. 

İçinde yatıştırıcı aloe ve E vitamini de varmış. 

Ambalajından çıkınca böyle minicik bir kutuda geliyor ama gramajı oldukça yeterli bence.

Evet 2x4.5 g. ürünümüz, ve iki ayrı renk de aynı kutuda geliyor ki bu da bir avantaj bence. Benim gibi karıştırarak kullananlar için iyi bir özellik.

Avucumun içinde minicik duruyor yani isterseniz yanınızda da taşıyabilirsiniz. Kapağı da oldukça sağlam şekilde kapanıyor.

Açılınca biri sarı, diğeri pembe tonlu iki ayrı renk kapatıcı ile karşılaşıyoruz. Hangisi size uyan tonsa kullanabileceğiniz gibi, benim gibi karıştırarak da uygulayabilirsiniz. Uygulamayı ben en iyi şekilde parmağımla yaptım, evet biliyorum normalde parmak uygulamasını çok sevmem ayrıca hijyenik de değil ama fırça ile alınca sanki dağıtmakta zorluk çektim gibi geldi bana. Parmağımla ürünü göz altıma hafifçe uyguladıktan sonra zaten bir kapatıcı fırçası ile dağıtarak yedirdim. Üzerine de bir sabitleyici pudra ile geçince de kapatıcı etkisi biraz arttı.

Pembes, çok pembe, sarı alt tonlusu da çok bejimsi/beyazımsı olmasına rağmen, karıştırınca gayet doğal durdu gün içinde çizgilere dolmadı. Kalıcığını iyi buldum. Ancak çok çok koyu göz altlarınız varsa yeterli gelmeyecek kadar hafif bir ürün. Benim koyuluklarımı da tam anlamı ile kapatmadı zaten ama bir nebze azalttı. Sadece bej tonluyu sürsem kapatmaktan çok aydınlatıp daha da çok ortaya çıkarabilirdi. Ama sadece pembe tonlu da yeterli gelmiyor. Ama ikisi birlikte günlük olarak fiyat/performans olarak fena iş çıkarmadı diyebilirim.

Özellikle 30 yaş altı genç ve çok yorgun durmayan ciltler/göz altlarında daha başarılı olacaktır diye düşünüyorum. 
Sevgiler..

34 yorum:

  1. yazısını merakla bekledıgım kapatıcı :) çok fazla kapatmamasına uzuldum diyebilirim cunku fiyatı uygun guzel bi kapatıcı için yanıp tutusuyorum inş bigün üretirler oyle bi ürün :)

    YanıtlaSil
  2. bu markanın göz kremini de merak ediyorum ben=)
    http://neselizebra.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Ben de hala göz altlarıma kapatıcı bulamamış olmaktan muzdarip bir şekilde bir umut okudum yazını... Sanırım bu ürün de benim çok koyu göz altlarım için uygun değil :( Güle güle kullan... Bana da beklerim, devam eden bir çekilişim de var katılmak isteren...
    kedininkaleminden.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Haftasonu gordum ama kararsiz kaldim, 30 yas alti degilim ama gozaltlarimda cok problemim yok benim bir daha gratis ziyaretimde alinabilir demek ki

    YanıtlaSil
  5. Her zaman ki gibi gene harika bir yazı olmus :) Dun ilk defa gordum bu urunu evirdim cevirdim baktım . Cok tatlı gozukuyordu. Ben de bu serinin goz kremine goz diktim ama bu daklımda. Uygun fiyatıyla bence cok guzel :)

    YanıtlaSil
  6. Canım sanırım önce pembeyi sürüp ardından sarıyı geçmek lazım. Pembe kamufle edecek, sarı kısımda aydınlatacak yani corrector-concealer ikilisi gibi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sizin gibi düşünüyorum... Pembe alt tonlar morlukları kamufle ederken üzerine uygulanan sarı alt tonlu concealer da tam görüntü oluşturmak için aydınlatıyor bence çok güzel kompakt ve uygun fiyatlı bir ürüne benziyor...

      Sil
  7. Ambalajı çok sevimli :) Kuru bir duruşu var gibi geldi bana öyle bir sorunla karşılaştın mı ?

    YanıtlaSil
  8. buna benzer bir ürüne ihtiyacım vardı iki rengin birlikte bulunması çok güzel düşünülmüş fiyatıda çok uygunmuş:) güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  9. Hmmmm, o zaman ben de bir deneyebilirim :)) Teşekkürler hızlı yorum için, sevgiler!

    YanıtlaSil
  10. Yapısı nasıl çok merak ediyorum mesela the balm'in time balm'i gibi katı mi? Pütür pütür duruyor mu? Kokusu var mi?

    YanıtlaSil
  11. 2 rengin bir arada olması benim de hoşuma gitti.Hala favori kapatıcısını bulamayan biri olarak bu ürüne bir şans vermeliyim sanırım.

    YanıtlaSil
  12. Güle güle kullan ambalajı çok cici duruyor. Ben uzun zamandır Gratise gitmiyorum sanırım görmeyeli çok ürün gelmiş :)

    YanıtlaSil
  13. Rimmel'in stick kapatıcısı bitince kullanabilirim bunu :) corrector olarak iş görebilir diye düşünüyorum.Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  14. canımmmmm cok tesekkurler o zaman baska kapatıcı bakmalıyım ben suan mac kullanıyorum am cok ıyı degıl...sevgıler

    YanıtlaSil
  15. @selinsyln..ahh öyle bir kapatıcı olsa zaten mükemmel olur..

    YanıtlaSil
  16. @neselizebra.. onun yorumu en az 2-3 hafta kullandıktan sonra gelecek..

    YanıtlaSil
  17. @alphesibia..teşekkürler bakıyorum şimdi bloguna..

    YanıtlaSil
  18. @dutyaprağı..evet göz altlarında çok problem yoksa gayet iyi uyar sana fiyatı da uygun..

    YanıtlaSil
  19. @luna.. o şekilde düşünülmüş ben de o şekilde uyguladım ama benim göz altlarım için çok yeterli gelmedi.

    YanıtlaSil
  20. @didemtürker.. evet ambalaj çok şirin.. fırça ile uygulamada evet biraz kuru gibi parmağımda ısındığı için rahat dağılıyor..

    YanıtlaSil
  21. @begumsalurvan.. çok teşekkürler )))

    YanıtlaSil
  22. @bveç.. işine yaramasına çok sevindim canım senin göz altların gayet normal uygun olur sana sanıyorum bu ..

    YanıtlaSil
  23. @nesrinyenice.. hayır time balm kadar kuru-katı değil pata krem formunda elinde ısınıp rahat dağılıyor.. bende pütür oluşturmadı ve kokusu da yok..

    YanıtlaSil
  24. @G.. ben de hala arıyorum o favori kapatıcıyı :-))

    YanıtlaSil
  25. @archbeauty.. evet uygulama o şekilde oluyor.. ürünün pratikliği ve fiyatı konusunda haklısın..

    YanıtlaSil
  26. @ceydabyjade.. çok teşekkürler :-)) benim öyle bir şey yapmam mümkün değil tabi yolumun üzerinde olunca..

    YanıtlaSil
  27. @dnz.. teşekkürler eve corrector olarak denenebilir..

    YanıtlaSil
  28. @kokoşkelebek.. mac'den ben de çok memnun kalmamıştım canım.. denediğin ürünü bana da haber ver lütfen..

    YanıtlaSil
  29. @balböceğiilekozmetik.. çok teşekkürler canım :-)) serinin göz kremini de aldım kullanıyorum ama en az 2-3 hafta beklemek lazım sonuç ve yorum için..

    YanıtlaSil
  30. ARTDECO marka kapatıcı 1 VEYA 7 NUMARA..son aldigin ve sürekli devam edecegin stick olacaktir..memnun kalmayacagini dusunmuyorum hatta imkansiz buluyorum.. Alman markası ve ne sürdükten sonra cizgiler oluşuyor nede gozalti torbasini belirginlestiriyor..kaliciligida baska güzel

    YanıtlaSil
  31. Merak ettiiğim bir üründü fakat şu elle uygulamanın hijyenik olmadığı konusunda katılmıyorum genelde fırça kullansamda makyaj yapmadan önce ellerini yıkayan biriym ellerinizle napıyorsunuzki pis oluyo anlamıyorum

    YanıtlaSil
  32. @mineöğün..artdecoyu hiç düşünmemiştim ve ilk fırsatta bakacağım öneri için çok teşekkürler..:-))

    YanıtlaSil
  33. @xoxo.. ben de elimi yıkarım mutlaka herkes yıkıyordur ama mutlaka el temasından o ürünün üzerinde bir şey birikiyordur ne kadar temiz olursa olsun.. fırça bunu daha aza indiriyor diye düşünüyorum ya da umuyorum..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...