28 Ocak 2014

En İyi Blog Yarışması..Ben de jüri üyesiyim..

Merhaba sevgili Blog Yazarları.! Yeni yarışmamız olan, "En İyi Blog Yarışması" yakında başlıyor. Blog sayfalarınızın daha geniş kitleler tarafından duyulması, kalıcı bir takipçi kitlesi edinmesi ve siteler arası link trafiğini artırmak adına düzenlediğimiz etkinliklerden biriyle daha karşınızdayız.

Yarışma Ödülü
Dereceye girecek olan ilk 6 Blog, sol tarafta görmüş olduğunuz sponsorlarımız alanında sitelerine direkt olarak 2 ay boyunca ücretsiz link kazanacaklar.. Yarışma birincisine extra olarak jüri üyeliği verilecektir.


Yarışma Oylaması
Yarışmamızın kazananlarını "Blog Deposu Jüri Üyeleri" belirleyecektir. Yarışmaya katılan her blog, jüri üyeleri tarafından 10 tam puan üzerinden derecelendirilecektir.

Yarışmaya Nasıl Katılırım
Yarışmaya katılmak isteyen blog sahipleri, önce bu yarışmayı sayfalarında duyurup, yayın içerisinde link verdikten sonra paylaşım yaptığı sayfa linkini alttaki yorum alanına bırakmalıdır.
Herkese bol şans..  http://blogdeposu.blogspot.com/2014/01/en-iyi-blog-yarismasi.html



Evet bu kez en iyi blog yarışmasında ben de jüri üyeliği yapacağım, ilk defa yaşayacağım değişik bir tecrübe olacak. Ben de şimdiden herkese bol şans diliyorum.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Kolay gelsin, bir önceki yarışmada 1 yıllık link kazandım bu sefer girmeyeceğim ama takip edeceğim çok merak ediyorum nasıl sonuçlanacak :)

    YanıtlaSil
  2. Benim bu tarz olaylar da şansım olmadığı için katılmayacağım ama herkese bol şans dilemek isterim :))

    YanıtlaSil
  3. Bende sansimi denemek istedim :) herkese bol sans :)

    YanıtlaSil
  4. Tebrikler ve katilanlara bol sans!

    YanıtlaSil
  5. Duyuru tamamdır, şansımı bir deneyeyim dedim, sevgiler ve kolay gelsin gwhttp://perisscope.blogspot.com.tr/2014/01/en-iyi-blog-yarismasi.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...