31 Ocak 2014

Eos lipbalm

Eos lipbalm yerli ve yabancı bloglar arasında beğeni konusunda çok değişen bir ürün. Bir kısım ölüp bitmiş, çok sevmiş, bir kısım ise işe yaramıyor diyor. Bir ürüne bu kadar farklı ve uçlarda yorum yapılıyorsa bir durup düşünmek lazım. Eos zaten TR'de bulunmuyor, ama instagram ve GG'de bazı satıcılar getiriyorlar Eos'u. Okuduğum yorumlar balmın 15 TL'den fazla etmeyeceği idi, zaten ben de daha fazla vermezdim ve nitekim instagram satıcılarından 15 TL'ye denemek için bir adet aldım.

Herşeyden önce çok şirin gerçekten, insanların çılgın gibi bunu istemelerine şaşmamak lazım. Ben limon aromalı olanı aldım, gerçekten güzel kokuyor ve tadı da fena değil, çok iyi değil ama bazılarının dediği gibi baskın bir sabun tadı yok.

Tabi en önemli kısmı nem verip vermediği, bence veriyor ama saatler süren bir nem ve bakım beklemeyin. Orta seviyede, çok şirin bir ürün kendisi, kesinlikle 15 TL'den fazla verilecek bir şey değil. Bazı satıcılar abartıp 25-30 TL falan istiyor, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz bu parayı verdikten sonra.

Bu bitince bir eos daha alırmıyım sorusuna da; eğer yine 15 Tl'ye ve kargo da free bir şekilde gelirse alırım, yoksa almam kesinlikle. 
Sevgiler.

15 yorum:

  1. Ben de görüntüsine bayılıyorum... Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, ben de instagram satıcılarından eos lip balm almıştım ama birkaç çeşidini daha almak istiyorum sizinde bahsettiğiniz gibi kargo free yada makul fiyatlarda kargolayan bir satıcı arıyorum çünkü bir önceki alışverişimde yaklaşık 10tl kargo parası ödedim. Siz kimden alışveriş yapmıştınız?

    YanıtlaSil
  3. lip balma 30 tl vermem şahsen :)
    max 5-6 tl benim için

    YanıtlaSil
  4. ben de merak ettiğim instagramdan aldım. Deneyeceğim bakalım. Bu ürün de Bioderma H2O gibi. Kimi çok seviyor kimi neredeyse nefret ediyor :)

    YanıtlaSil
  5. benimle aynı fikirde olan birini daha bulmanın mutluluğu içindeyim :))çünkü bende bir tuhaflık olduğunu düşünmeye başlamıştım.. ben maybelline babylips'leri daha çok seviyorum ama onları da burada almaya kalksam 15 TL'den fazla vermem.

    YanıtlaSil
  6. Ben 3lü bir setini hem Target hem de Wallmart'tan 4.49$ a almıştım 2012'dd ve sanırım hala böyle setler bulmak mümkün ve vergi ile beraber en fazla 5$ civarıdır. 15TL bile çok geliyor bana

    YanıtlaSil
  7. @chloe.. İlk alışverişte epey yüklü almıştım kargo bedava geldi ikincide sanırım 5-6 tl ödemiş olabilirim ama yine tek bunlar değildi @amerikadanaliyorum veya @abeautyblogg isimli kullanıcılara bakabilirsin..

    YanıtlaSil
  8. @hazelçelik.. Evet bazı satıcılar çok abartıyor gerçekten gerek yok..

    YanıtlaSil
  9. @minikkuşşule.. Evet dimi gerçekten tuhaf :)) abartmayı seviyoruz :))

    YanıtlaSil
  10. @nilgün.. Babylipsleri ben de yeni denedim evet güzelmiş ama 15-20 en fazla o da..

    YanıtlaSil
  11. @svieridoroga.. Keşke senin gibi amerikadan alabilsem o fiyata her rengini alırım bu fiyattan sırf şirinler diye :))

    YanıtlaSil
  12. Şirinlik konusunda çok başarılı ama woow diyemedim kullandığım zaman üstelik kullandıkça şekli bozulup parmakla sürmek zorunda kalıcaz :S gerçekten 20 30 lira etmez sonuçta 4$ lık bir ürün. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  13. @ceydabyjade.. Evet maalesef o parmakla sürme sorunu olacak :(

    YanıtlaSil
  14. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress chuyên dịch vụ chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi mỹ, gửi hàng đi úc uy tín, giá rẻ.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...