22 Ocak 2014

Gabrini mat 06&essence time for romance..

Günaydın.Günün ojesi tam bir kış rengi olan Gabrini mat serisinden 06 numara, siyaha yakın bir mor ve onu süslemek için de uzun zamandır unuttuğum Essence Time for Romance. Her ikisi de renk olarak ayrı ayrı çok güzeller ama birleşince de çok iyi bir ikili oldular bence.
Gabrini ojenin sürümünde bir zorluk yaşamadım, iki normal katta kapatıp hemen matlaştı ve kurudu zaten. Üzerine de tek kat time for romance yeterli oldu. Tek katta tırnağıma yeteri kadar pırıltı-ışıltı geldi.

Gabrini'nin bu mat serisini çok severek kullanıyorum, hepsi de tam kış renklerinden oluşuyor. Mat ojeleri değişik simli ojelerde de kombinleyince çok hoş oluyor bence, siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada tırnaklarımı kestirip, oval-küt denilen şekilde törpülettim nasıl olmuş sizce?
Sevgiler..

8 yorum:

  1. ben mat ojeleri tek başına kullanmayı pek sevmiyorum.evde birkaç tane var ama bir yandan da kendime soruyorum ben bu mat ojelerin üstüne pırıltılı bir şeyler sürerek parlak hale getireceksem niye alıyorum bu mat ojeleri diye ancak henüz cevap bulamadım:))))bu arada tırnaklarınız çok güzel olmuş güle güle uzatın

    YanıtlaSil
  2. @yeldaersözlübakırtaş.. teşekkürler.. Yeldacım mat ojeler tek başlarına da özellikle koyu renklerde çok zarif duruyorlar diye düşünüyorum ben, hepsine değil ama tek tırnağa bir pırıltı katıp hareketlendirebilirsin..

    YanıtlaSil
  3. fikir için teşekkürler sevgili audrey tek tırnağa pırıltı vermek hiç aklıma gelmemişti bir deneyeyim.

    YanıtlaSil
  4. @yeldaersözlübakırtaş.. :-)))

    YanıtlaSil
  5. @neşelizebra.. :-)) teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. time for romance'i bend e almıştım ama pek kullanamadım bir de böyle koyu renk oje ile deneyeym bari =)

    YanıtlaSil
  7. @svieridoroga.. mutlaka dene çok hoş duruyor...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...