30 Ocak 2014

Golden Rose Velvet Matte Ruj İncelemesi...

Golden Rose'da FlorMar gibi atak yapan, koleksiyon üzerine koleksiyon çıkaran firmalardan oldu. Ancak FlorMar ürünlerine ne kadar kolay ve hızlı ulaşılabilyorsa, Golden Rose ürünlerine hiç ulaşılamıyor. Eskiden en azından bir kaç AVM içinde standı bulunurken, giderek hepsini kapattı. Şimdi bana yakın bir tek Optimum AVM içinde standı var ama oraya da sanırım yeni ürünler hemen gelmiyor. Golden Rose'un bu dağıtım/stand/mağaza işine acilen çözüm bulması lazım bence. E online al diyeceksiniz, evet son çare onu yapacağım ama ben de almadan önce özellikle kozmetik, oje gibi ıvır zıvırlara dokunmak ve incelemek istiyorum, çoğu kadın da benim gibi düşünüyor. Sadece internet şubesine mahkum kalmak da istemiyorum ayrıca, gidip, bakıp alabilmek istiyorum. 
Yine neyse ki yolum düştü de Optimum AVM'ye bakabildim. Yeni oje serisi Galaxy tabi ki gelmemişti ama neyse en azından Velvet mat rujlar gelmiş. Ben de  fiyatları da uygun olunca denemek için bir tane aldım. Koruma ambalajı neyse ki çok kolay açılan cinsten olmuş bu sefer, çok hoşuma gitti. O açılamayan plastik korumaları açmak için 2 tırnağım kırıldı çünkü.

Rujun ambalajı da güzel, adına uygun şekilde mat.

Ben 14 numarayı aldım. Açılamayan ambalajlar demiştim değil mi??

Yapısı ve dokusu hoşuma gitti. Çok hafif bir tatlı/klasik ruj kokusu var ama dudakta alınmıyor o koku.

Bütün blogger arkadaşlarım yazdı, rujun sürüş kavisi değişmiş, herhalde dudağa daha iyi otursun diye yapıldı ama sürekli bu kısımdan sürecekseniz ruj buradan çok fazla incelebilir. Diğer mat rujlara göre sürümü daha kolay, yağ gibi kaymıyor ama bir Riri Woo gibi de zorlamıyor insanı kesinlikle. Mat olmasına rağmen dudakta çok kusur belli etmiyor ve çok örtücü. Kalıcılığı iyi sayılır anca benim dudağımda tabi kuruma yaptı. Aşırı kuru dudaklı olmayanları rahatsız etmeyecektir bu kadarı ama ben dudağım kurudukça ruju tazelemek gereği duyuyorum. Dudağınıza hiç dokunan, yalayan biri değilseniz fark etmezsiniz bile dudağınızda olduğunu, ama ben dudağımı kurudu sanıp tazeleme yaptıkça ruj da biraz birikme yaptı dudağımın iç tarafında.

Rengi değişik, soğuk tonlu mor alt tonlu bir pembe, aslında bu renkleri hiç kullanmam ama diğer renklerin çok benzerleri olduğu için deneme amaçlı bunu seçtim.

Genel olarak sevdiğim bir mat ruj oldu, fiyatı da uygun 11.25 TL. Bulabilirseniz alın bir tane deneyin derim, etrafınızda Golden Rose yoksa mecburen buraya alalım sizi.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Alacak olanlar ya da almayı düşünenler için faydalı bir yazı olmuş :) Maalesef bir mağaza açamadılar.

    YanıtlaSil
  2. @nazp.. beğenmene çok memnun oldum.. gerçekten bir mağaza açsalar çok iyi olacak artık :-)

    YanıtlaSil
  3. ben de dün yazmıştım GR yeni seri ataklarını kiosklar konusunda da yapmalı bence..kuruluk yüzünden mat ruj kullanamıyorum ama bu seriyi çok sevdim..güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  4. @nilgün.. evet var olanları da kapatıyor çok sinir bozucu..

    YanıtlaSil
  5. Ben de denemek istiyorum bu rujlari, kullanip sevmeyen olmadi sanirim. Ama dedigin gibi makyaj malzemesini internetten almayi sevmiyorum, elimde tenimde gorunusune bakmak istiyorum en azindan. Umarim stand sayilarini arttirirlar Flormar gibi. Gule gule kullan sen de :)

    YanıtlaSil
  6. @bayanbakımlı..evet herkes sevmiş genel olarak ama dediğin gibi deneyerek görerek almak başka oluyor.. teşekkür ederim :-))

    YanıtlaSil
  7. Bu rujlardan bir tane alacaktım ama bir türlü karar veremedim rengine :( Güle güle kullan hoş bir renk :)

    YanıtlaSil
  8. @didemtürker.. Ben de ne açık ne koyu ortada bir şey olsun ddim bu sefer bunu aldım :))

    YanıtlaSil
  9. Benim dudağımda çok kurur ve bu tarz rujlar hiç bana göre değil :/

    YanıtlaSil
  10. Bende denemek istiyordum bunları. Faydalı bir yazı olmuş:) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...