16 Ocak 2014

H&M Oje Kombinasyonu..

Günaydın, H&M'in yılbaşı oje setinden 2 oje ile manikürümü yaptım. Bu arada tırnaklarım çok uzadı, farkındayım kestireceğim biraz, zaten sağ elimin iki tırnağı açılamayan lipgloss jelatinine ve bir adet yine açılmamak üzere imal edilmiş temizleme jeli kapağına kurban gitti. O nedenle zaten hepsini kısaltmam gerekiyor. Bu sefer küt törpülettireyim diyorum, bilmiyorum sizin de fikrinizi alayım burada.

Ojelere gelirsek, burada bahsettiğim oje setinden  Petrol Sky ve Skyscraper isimli ojeleri kullandım. Petrol Sky adından da anlaşılacağı üzere petrol yeşili-mavisi bir renk. Kolay sürülüp hemen opak oldu ama çıkartırken tırnağımda iz bıraktı. Neyse ki diş macunu ile fırçalayınca bu izler geçiyor. Üzerine de yine aynı setten beyaz simli/flakey Skyscraper'ı sürdüm. Simleri pek çok ojeye nispeten daha kolay alınan ve orantılı dağılan bir oje.

Koyu renk oje/beyaz sim veya flake kombinasyonu çok seviyorum. Bu kış sık sık tırnaklarımda bu şekilde kombinler göreceksiniz.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. ojelerin uyumuna bayıldım :)Zaten petrol yeşili en sevdiğim renklerden. Ben küt tırnakları daha çok seviyorum o şekilde yaptırabilirsin

    YanıtlaSil
  2. bence eğer tırnaklarınızı parmak eti boyunda kısaltacaksanız künt törpületebilisiniz ama o boyu aşacaksa terciğim her zaman badem şeklinde törpülenmiş tırnaklardan yana, uzun ve düz törpülenmiş tırnaklar bana sanki bakım yapılmamış gibi geliyor.

    YanıtlaSil
  3. @didemturker.. evet bir süre öyle denemeyi düşünüyorum :-))

    YanıtlaSil
  4. @yeldaersözlü.. tam tırnak eti boyu değil de ondan biraz uzun olacak tabi bakayım bir süre durur uzamaya başlayınca tekrar ovale döndürürüm çok uzun kullanmam..

    YanıtlaSil
  5. ooooooooooooooo ne guselllllllllll :) o tırnaklar nasıld a saglam her gun bır suru seeye maruz kalıyor helal sana bakımlı kokos arkadasım

    YanıtlaSil
  6. @kokoşkelebek.. sorma gitti 2 tanesi zaten bu sert jelatinler yüzünden :-((

    YanıtlaSil
  7. Bence de kut dene cok yakisir ellerin de uzun hem. Bu arada dun baktim binlari goremedim cok guzellermis

    YanıtlaSil
  8. qmsblueblack.. 6'lı set halindeydi bittimi acaba??

    YanıtlaSil
  9. Bu iki ojenin uyumunu bende çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Tırnakların güzelliğine bak ya maşallah! :)
    Kütte çok yakışır bence. :)

    Ayrıca blogumda bu oje setini hediye ediyorum bende. :)

    YanıtlaSil
  11. @makyajkelebeği..beyaz sim çok güzel uyuyor zaten :))

    YanıtlaSil
  12. @tekaşka.. Çok güzel bir hediye bence :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...