5 Ocak 2014

İngrid Millet Gözaltı Bakım Serumu..

Tünaydın, herkese iyi pazarlar.  Benim merakımı bildikleri için aldıkları ürünleri benimle paylaşan, hatta direk denemem için bana veren arkadaşlarım var benim.. Bu ürün de onlardan biri, alan kişi bir arkadaşımın kızı, ürün kendisine çok ağır gelmiş ve haklı da muhtemelen kullanmaya devam etseydi hiç faydasını göremeyecekti. Aslında uygun yaş için çok güzel bir ürün. 
Önce diğer kremlerimi kullanayım diye bir kenara koymuştum ama son iki aydır sürekli kullanarak bitirdim. Akşam eve dönüp, makyajımı çıkardıktan sonra mutlaka bu kremi maske olarak sürüyorum. Aslında bir kaç kullanım şekli daha var.

Göz altı maskesi olarak kullanımı bunlardan biri, sürüldükten 5 dakika sonra göz altını gergin ve parlak bir hale getiriyor. Ama bu gerginlik kuru bir hisse sebep olmuyor. Botox ve kremler sayesinde fazla kaz ayağı çizgim yok ama bunu kullanmaya başladığımdan beri çizgilerde belirgin bir yumuşama görüyorum. Morluklara etkisi yok ama göz altı torbalarını da anlık olarak yok ediyor.

İkinci kullanım şekli de göz altı torbalarını saklamak için, gündelik olarak makyaj altına kullanılabilmesi, sürüldükten 5 dakika sonra göz altı nemlendirici kremi de sürüp makyaja hazır hale geliyor. Torbalanma durumunda gözle görülür bir iyileşme oluyor. Ama bu iyileşme tedaviye yönelik değil, anlık dediğim gibi.

Ürün 15 ml olmasına rağmen  uzun süre yetti, hem maske hem de günlük göz altı bakımı için kullandım. Faydasını gördüm diyebilirim.

Böyle mint renginde jel bir yapısı var. 

İnternet üzerinden bulduğum bilgisi de şu şekilde;

"Rahatlatıcı göz maskesi

  • Yatıştırıcı, onarıcı, yumuşatıcı etken maddeler bakımından zengindir.

  • Dolaşımı harekete geçirir

  • Havyar karışımı , bitki özleri (meyankökü, ebegümeci, papatya, hidro-kotiledon, ulak otu, sarmaşık, kandak, at kestanesi, tatlı badem), güvencin ağacı suyu .
    Çizgileri, halkaları , yorgunluğa bağlı şişkinliği yumuşatır ve morlukları azaltır.

  • Göz kenarını yatıştırır ve rahatlatır.

    Kullanım Şekli:

    Sabah-Akşam : Krem olarak kullanımında 1 er pompa göz çevrenize ince bir tabaka halinde uygulanır. Maske olarak kullanımında; 2 pompa bir göze kalın bir tabaka şeklinde sürülür , 15 dakika bekletilir. Yıkamadan silinir."


    Bilgiyi buradan aldım, kendi siteleri bakımda gözüküyordu. Ürünleri online olarak bulabilir, inceleyebilirsiniz veya bazı eczanelerde de satıldığını görüyorum, sanırım satış görevlileri detaylı bilgi verecektir.
    Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...