11 Ocak 2014

Kolonya Çılgınlığı....

Günaydın, iyi pazarlar. Bu hafta sonu elimdeki değişik kolonyalardan bahsedeceğim. Kolonya bildiğimiz eski limon ya da tütün kolonyası değil artık, pek çok çeşidi ve değişik değişik kokuları var. Aslında ben kolonya hiç sevmem, hele o eski kokusu keskin kolonyaları elime bile sürmek istemem ama bu kolonyalar öyle bir değişmiş ki insanın parfüm olarak kullanası geliyor.
Evet #syafroditevent kapsamında değişik firmalar değişik kolonya çeşitleri yollamışlardı. Bunlardan ilki ixora, sadece kolonya değil pek çok değişik ürünü var. İncir kolonyasını ilk defa kokluyorum, açıkçası biraz tereddütlüydüm ama koklar koklamaz baş ucu parfümüm yapasım geldi bunu, Strawberry parfümün kokusuna ise bayıldım, tam çilek kokuyor ve tam yazlık. 
İkinci kolonyamız meşhur Eyüp Sabri Tuncer, bu markaya da ait hepiniz bilirsiniz eski kolonyalar o keskin kötü limon kolonyalarıydı. Ama bu çeşme limonu kokusuna resmen bayıldım. Özellikle yaz aylarında ferah ferah kullanmayı düşünüyorum. Ve bir poşet dolusu değişik kokulu ıslak mendil de var, hepsinin kokusu değişik ve harika.

Bu da en ilginç kolonyamız, Laber Kozmetik'den krem kolonya, ilk defa görüyorum ve çok değişik geldi bana.

Krem ve kolonyanın karışımı ve yüze bile sürmeye uygunmuş, ilginç tabi.

İlk dikatimi çeken kremin soğuk yapısı ve harika kokusu oldu. Yaz aylarında dolapta durması halinde hariha bir serinlik verici ve nefis kokulu kreme kavuşacağımı sanıyorum. 

Üç firmaya da bu tatlı hediyeler için çok teşekkür ediyorum.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. İncir kolonyasına ben de bayıldım canım. Eyüp Sabri Tuncer pembe greyfurt kullanıyorum muhteşem . İyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Krem kolonya benimde çok hoşuma giden ve çok ilginç gelen bir üründü.Bende severek kullanıyorum .Yazın deneyeceğiz bakalım gerçekten ferahlık verecekmi?

    YanıtlaSil
  3. İxora Bodrum Mandalinası bayıldım ama Eyüp Sabri Tuncer de Bodrum Mandalinası tesadüfen onu başarılı bulmadım açıkçası..

    YanıtlaSil
  4. @sendeincel.. pembe greyfurtta harika kokuyor.. teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  5. @gülümseyüzüme.. evet yaz gelmesini bekliyorum ben de..:-))

    YanıtlaSil
  6. @morhastası.. paşabahçe mandalina da nefis kokar bu arada :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...