23 Ocak 2014

Nutraxin BIOPOWER...


Konsantrasyon bozukluğu ve stresin çaresi bitkilerde

Bitki uzmanı B’İOTA Laboratuvarları’ndan;
Nutraxin BIOPOWER

Nutraxin BIOPOWER, içerdiği Gingseng, Radiola, Zencefil ve Keçiboynuzu gibi bitki özleriyle gün boyu ihtiyacımız olan enerjiyi hızla yükselterek, zihinsel ve fiziksel performansımızın artmasına yardımcı oluyor.




Şehirde yaşayan bir çok insanın en büyük sorunu yoğun iş temposu, trafik ve stres. Yoğun günün ve koşuşturmanın sonunda enerjimiz bitiyor, ne kendimize ne de sosyal yaşantımıza vakit ayırabiliyoruz. Uzmanlar, zihinsel ve fiziksel aktivitelerimizden geri kalmamak için spor, iyi beslenmenin yanı sıra son dönemlerde geliştirilen gıda takviyelerinin de, konunun uzmanlarına danışarak kullanılmasını tavsiye etmektedirler.

Yıllardır insan sağlığı için bitkisel çözümler üreten B’iota Laboratuvarları, bu uzmanlığını gıda takviyelerinde de kullanarak Nutraxin BIOPOWER’ı geliştirdi. İçeriğindeki, ginseng ile bir yandan vücut enerjisi desteklerden diğer yandan da dışarıdan gelen stres gibi dış etkenlere karşı vücudun direncini artırır. Nutraxin BIOPOWER’ın içerisinde bulunan diğer bitki özleri radiola, zencefil ve keçiboynuzu da güçlü doğal etkileriyle zihinsel ve fiziksel performansımızın artmasına yardımcı olur.

Nutraxin BIOPOWER’ı rakiplerinden farklılaştıran özelliği bitki tozu yerine standardize edilmiş bitki özleri kullanılmasıdır. Bu özellik Nutraxin BIOPOWER’ın ihtiyacımız olan enerjinin hem güçlü hem de süratle vücudumuzda etki göstermesini sağlamaktadır. Yüzde 100 doğal ve bitkisel içeriğe sahip Nutraxin BIOPOWER, gluten, nişasta, laktoz, tuz, yapay tat ve koruyucu gibi kimyasalları içermemektedir.


*Basın bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...