30 Ocak 2014

online alışverişleriniz için hem kolaylık hem indirim istermiydiniz??

Biliyorsunuz alışverişin her türlüsünü çok seviyorum, mağaza mağaza, AVM, AVM gezebildiğim gibi online olarak da çok alışveriş yapıyorum. Ama almak istediğim şeyden birden fazla sitede ve değişik fiyatlarda olduğu zaman hem onları takip etmekte, hem  de en uygun fiyatı bulmakta sıkıntı çeker hale geldim. Herhalde pek çok kişi de benimle aynı zorlukları yaşıyordur.  

Seyahat Çantası

İşte kampanyon.com bütün bu ürünleri aynı site altında görüp, neyin nerede ve daha uygun fiyat ile satıldığını gösteren bir site, sitenin kendisinden direk satışı yok. örneğin çok alışveriş ettiğim bir kategori olan kozmetik kategorisine tıkladığım zaman pek çok ürünün nerede, ne fiyata satıldığı, üstelik yanında bir de indirim kuponu ile birlikte karşıma direk çıkıveriyor.

Makyaj Çantası
Mesela bu cici makyaj çantasının morhipo'da satışta olduğunu hemen görüp, beğendiysek direk siteye gidip alabiliyoruz.

39
Örnekleri hep kozmetik üzerinden vermeyelim, şu güzelim Guess marka wedge sneakerlar da mosmoda.com'da üstelik de 50 TL. indirimi ile satılıyormuş. 

Bütün online alışveriş sitelerini tek tek gezip, bütün kampanyalarda hoşuma giden bir şey var mı diye kontrol etmektense her sabah tek bir tık ile kampanyon.com adresine uğramak hem pratik hem de daha zevkli geldi bana. Sanırım benim gibi online alışverişten hoşlanan herkesin de hoşuna gidecektir.
Herkese iyi alışverişler..
Sevgiler.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...