26 Mart 2014

Elite Kozmetik'den gelenler ve Günün ojesi Elite 737...

Günaydın. Pazartesi gecesi instagram hesabımdan yayınladığım Elite Kozmetik'den gelen ojelerden ilk olarak içlerinde en dikkatimi çeken, hemen beni sür diyen 737 numara ile bu güzel ojeleri tanıtmaya başlamak istiyorum.
737 numara kendinden simli, parlak bir mor ve yapısı oldukça yoğun. Buna rağmen tek katta istediğim rengi vermedi. Sürerken fırçada kalan fazlalığı atmayı mutlaka istiyor, yoksa jel yapıda olduğu için çok kalın olur ve kuruması uzun sürer. Ben 2 normal kat sürdüm. O simler zaten kendiliğinden ojenin içinde geliyor.

Ojelerin hepsi değil ama bir kısmını sığdırabildiğim instagram fotosu. Sadece Elite değil, Catherine Arley ojelerden de yollamışlar. Özellikle bu markanın holo ojelerini çok beğenirim.

Dün sürdüğüm oje ile neredeyse bire bir aynı olan bir yüzüğüm vardı, onu da hemen bulup taktım. Yüzüğün taşı işlenmemiş kuvars, çok sevdiğim ve ay taşı ile birlikte bana uğurlu geldiğine inandığım bir taştır.

Elite Kozmetik'e bütün bu güzel ojelerle beni tanıştırdığı için çok teşekkür ediyorum, gerçekten de beklemediğim kadar muhteşem bir hediye oldu. Elite Kozmetik online sayfasını buradan  inceleyebilir ve güzel ojelerine de buradan  bakabilirsiniz. Bunun haricinde Elite Kozmetik ürünlerini mesela Kadıköy Sıla Kozmetik gibi kozmetik mağazalarında, pazarlarda, bazen sanırım büyük marketlerde de bulmanız mümkün. Ojelerin hepsini sırayla denemem biraz zaman alacak tabi ama yavaş yavaş hepsi burada olacak.
Sevgiler..



8 yorum:

  1. Tüm renkler çok yakışacaktır tırnaklarına.Instagramda mor olana bayılmıştım.Güle güle sür hepsini :)

    YanıtlaSil
  2. mor ve lila favori renklerim bu renkte süper ve simli olmasıda başka bir güzellik katmış güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  3. @makyajkelebeği.. teşekkürler canım..:-))

    YanıtlaSil
  4. @ebruköroğlu.. çok teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  5. ne kadar çok ojen var maşallah :) güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  6. @emirkokusu.. çok teşekkürler.. :-))

    YanıtlaSil
  7. Özel günler için kesinlikle çok uygun.:=)

    YanıtlaSil
  8. @bengüsaray.. Evet gece çok hoş durur bence de :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...