4 Mart 2014

Naked 3 Palet analizi..

Evet şimdi sıra ilk çıktığı hatta çıkacağı söylenti olduğu ve renklerini gördüğüm andan beri istediğim bir palet olan UD Naked 3 paletten bahsetmeye geldi. Biraz araştırma yapıp, renkler hakkında fikir edindiğimden beri istediğim Naked 3 palet nihayet çok tatlı bir arkadaşım ve onun cici kızı sayesinde teee Dubai'lerden gelerek benim oldu. 
Naked fırtınası çıktığından beri 1 hariç bütün Naked paletleri almış durumdayım, bunun da renklerini çok beğendiğim için almamazlık, görmemezlik yapamadım ve aldım gitti.

Bu sefer paletle beraber 4 adet UD göz far bazı deneme boyu geliyor ki göz bazlarını hiç denemediğim için buna özellikle memnun oldum.

Tester olmakla birlikte ürünler uzun süre gidebilecek boyutta, bence her biri en az 5-6 kullanım gidecektir. Bunları henüz denemedim, ama deneyince yine paylaşacağım düşüncelerimi..

Kutusu yine metal, renk bronz-pembe ve üzeri de dalgalı şekil verilmiş.

Renkler ahh o renkler hepsine ayrı bayıldım hepsine ayrı aşık oldum. Palete herkes ayy çok pembe çok pembe falan dedi ama hiç alakası bile yok gerçekten. tamam pembe renkler tabi ki var pembe alt tonlu kahveler de var ama bunun yanında bronzlar, bejler ve kahveler de var.

Hemen ilk 3 renge bakalım, strange tam mat sarı alt tonlu bej, dust yine sarı alt tonlu ve ışıltılı bir bronz. Burnout ise hafif sedefli, içide sarı ışıltılar olan bir kahve ki bu 3'lünün içinde favorim burnout oldu.

2. üçlü; limit, dümdüz mat, pembe alt tonlu sütlü kahve rengi. Buzz yine ışıltılı ve bronz alt tonlu bir kahve, trick ise ışıltılı bir bronz tonu. Favorim trick. 

3. üçlümüz, nooner, yine mat bir kahve, liar ışıltılı, sarı tonlu bir bronz ve factory ise yine sarı tonlu bir kahve. Favorim factory.

İşte favori 3'lüm paletteki son 3 renk; mugshot harika bir sarı-kahve, darkside  harika mat bir kahverengi, buna bayılıyorum. Blackheart ise paletin en koyu rengi, içinde sarı ışıltılar olan ve yine kahve alt tonlu koyu bir bordo, gece makyajı için harika bir renk.  Bu üçlüdeki favorim ise tabi ki blackheart oldu. Zaten paleti görünce ilk bu renge vurulmuştum. Bu arada elimin en çok gittiği 3 adet renk de var, limit, nooner ve factory. Bu üç rengi sık sık kombinleyerek kullanıyorum.

Naked 3 ile söylediğim renklerde yapılan bir makyaj, altta baz olarak da Maybelline Color tattoo Pink Gold var.

Bütün paletin swatchları googleda çok net olarak var, ben ayrıca yapmadım artık. Paletin bazı renkleri biraz tozutuyor, bazı renkler hiç dökülmüyor bile. Ama bu durum bütün Naked paletlerde olduğu için önemli değil. Biraz da kullanılan fırça ile ilgili bir durum bu, daha tok mesela Sigma P82 gibi tok bir fırça ile kullanıldığında asla tozutma yapmıyor hiç biri. Bütün paletlerin en başındaki renkler gibi strange'de hangi tür fırça ile alırsan al tozutmuyor mesela ama nooner ve limit biraz tozutan renkler. Onun dışında gözde akmıyor, bulaşmıyor veya silinmiyorlar. Palette bir de bahsetmeyi unuttuğum, normal zamanlarda kullanmadığım ama yolculukta falan çok işe yarayabilecek çift taraflı bir fırça var, aynı fırçadan Naked 2 palettete de vardı, onun da incelemesini burada yapmıştım, tekrar anlatmadım. Son yorum olarak da çıktığı andan beri istediğim ve tam benim sevdiğim gibi karışık doğal tonlara sahip bir paletim daha olduğu için çok mutluyum, gerçekten UD Naked 4-5 çıkartırsa da alırmıyım evet alırım sanırım. Palet TR'ye gelirse, bu tarz renklerden, tonlardan hoşlananlar için süper bir ürün olacağı için kaçırmayın alın derim.
Sevgiler.. 


2 yorum:

  1. Naked Far Paletlerini bende denemek istiyorum fazla fazla alındığına göre memnunsunuz ve alabilirim :))
    Bu arada çekilişe beklerim http://kalemruj.blogspot.com.tr/2014/03/erken-kalem-ruj-cekilisi.html

    YanıtlaSil
  2. @kalemruj.. evet kesinlikle memnun kalacaksın diye düşünüyorum.. :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...