13 Haziran 2014

Wet n Wild Silent Treatment Palet..

Wet N Wild'ın en güzel paletlerinden biri olan Silent Treatment var bugün sırada, Gratis mağazalarına gelen paletler bulundu, bulunmadı derken nihayet yaygınlaştı ve stokları da çoğaldı sanırım. İlk baktığımda bulamadığım bu paleti, bir kaç gün sonra raflarda buldum ve direk aldım.

Tabi ki yine doğal tonlardan oluşan bir palet var karşımızda ve crease için seçilen renk oldukça koyu görünmesine rağmen, günlük makyaj için bile çok rahat kullanabildiğim bir renk. 

En üstteki kaş altı/hizası için düşünülen pembe tonlu şampanya sürüldüğü zaman belli belirsiz bir hal alıyor. Çok pigmentsiz demeyeyim ama çok da belirgin durmuyor. Crease için seçilen renk ise paletin koyu ve en pigmentli rengi, fırçanın ufacık bir dokunuşu bütün crease bölgesine yetiyor. Fırçaya az az almanızı öneririm. Eyelid için seçilen renk ise paletin joker rengi, hem hafifçe bütün göz kapağına uygulanabilir ve tek bir kalem/eyeliner ile makyajı tamamlayabilirsiniz hem de bütün göz kapağına bu rengi hafifçe uyguladıktan sonra biraz daha koyulaştırarark aynı rengi crease bölgesine uygulayarak daha değişik bir görüntü de elde edebilirsiniz.

İçşndeki minik fırçalardan bahsetmeye bile gerek görmüyorum, onlar direk çöpe gidiyorlar.

Soldan sağa paletteki renkler, en soldaki browbone belli ama çok aman aman pigmentli bir renk değil. Crease renginin kolay uygulanabilirliği fırçaya doğru miktarda ürünü almakla ortaya çıkıyor. En alttaki eyelid renginin Mac satin tauppe'ye dupe gösterildiğini de söyleyeyim bu arada. Satin Tauppe elimde var ve Mac'ın en sevdiğim renklerinden biri, yani kısa zamanda bir karşılaştırma yazısı gelecek.

Fiyatı 14.5 TL. olan bu  paleti gördüğünüz yerde alın diyerek bitireceğim bu yazıyı, çünkü her şekilde kullanılabilecek 3 renkten oluşuyor.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Bu paleti almayi dusunmuyorum ama bayildimm. Ah iremcigim yine masraf yapacagim galiba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. Valla eninde sonunda hepsini alacağımı bildiğim için bir an önce alayım rahat edeyim dedim en azından eylül gibi öbür seriler gelene kadar rahatım :))

      Sil
  2. Wet'n Wild Türkiye'ye gelsin alacağım ilk palet bu olacak demiştim izlediğim bir videodan sonra.
    Eyelid rengi o kadar güzel o kadar joker bi renk ki benim için bayılıyorum.
    Siz de güle güle kullanın.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. weba.. evet 3'lü paletlerin en güzellerinden biri .. teşekkürler :-))

      Sil
  3. ben de bunu aldım sonunda. o kadar sevilmeyenleri topladıktan sonra methedilen iyi pigmentli bir tanesini buldum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esragoksel.. aslında hepsi pigmentli ama beklentiye göre değişebilir tabi memnuniyet durumu..:-)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...