23 Temmuz 2014

Bioderma After Sun Cream

Günaydın. Sevgili Ezgi'nin düzenlediği ve burada bahsettiğim #mybkevent için Dermoeczanem tarafından gönderilen makyaj çantası içinden çıkan Bioderma After Sun kremi de yaptığım son tatil vesilesi ile denemiş oldum.

After sun yani güneş sonrası krem deyince sakın güneş yanıklarını iyileştiren, onları serinleten bir krem düşünmeyin, bu kremlerin amacı bu değildir. Sadece  hem güneşten hem de denizden kuruyan cildinizi biraz nemlendirmek, biraz rahatlatmak bazen de bronzluğunuzu daha kalıcı hale getirmek için tasarlanmış kremlerdir bunlar. Bioderma after sun kremin de  da amacı ve işlevi bu işte. Hatta çok rahat nemlendirici olarak bile kullanılır ki ben tatil boyunca böyle kullandım.

Güneş yanığına iyi gelir demiş ama bu konuda fikrim belli, kesinlikle güneşten yanan ve acıyan cilde iyi gelmeyecektir. Bunun için direk güneş yanığınıza, kızarıklarınıza maden suyu sodası sürün ve durulamadan bekleyin, kızarıklık ve acının gittiğini göreceksiniz. Tabi ileri derece yanıklar için doktora gitmek en doğrusudur.

İçinde pareben yokmuş gibi görünüyor ama başka kimyasal isimlerini okuyorum. 


Krem çok hafif kıvamlı ve akışkan, kolayca dağılıp emiliyor. Ciltte fazlalık oluşturmuyor. Bu bakımdan sevdim.

Cildimi korumak ve zor bela kazandığım birazcık bronzluğumu sürdürmek için İstanbul'a dönüşümde de kullanmaya devam ediyorum.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Bu kremi ben güneş sonrası yanıklarım için kullanıyorum rahatlattığını söyleyebilirim. Günde max. dört kez uygulamak yetiyor,nemlendirmesi de gayet iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @goncat.. evet nemlendirici olarak da kullanıyorum aynı zamanda iyi oluyor..

      Sil
  2. Ben bunu daha denemedim. Nedense elim hemen Garnier e gitti. Ben o kadar kötü yandım ki şimdi denize gitmeye korkuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydabyjade.. ah canım benim umarım bir an önce geçer o yanıkların...-((

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...