21 Kasım 2014

Gosh Classic Primer..

Kendisinden burada bahsettiğim #GoshGratiste lansmanından elimizde çok güzel denemelik ürünlerle dönmüştük eve. İşte onlardan ilki Gosh Classic Primer, yani makyaj bazı. Bu bazların sanırım 3 değişik seçeneği var, biri anti-aging de diğeri de krem şeklinde  bir primer  tam adını bilemedim şimdi. İlk yazımda da yazmıştım ben anti-aging primerı denemek istiyordum ama kısmet bunaymış ilk olarak artık onu da bu bitince alacağım.
gosh primer


3 primer da 30 ml.'lik pompalı şişe ambalajda geliyor. Ambalajları gayet sağlam. 

gosh primer

Bu tarz içten tüplü/pompalı ambalajlar en sevdiğim, ürün bittikçe yukarı çıkıyor hem ne kadar kaldığı görülüyor hem de ürünün damlası bile ziyan olmuyor.

gosh primer
Her tür makyaj malzemesi için iyi bir baz oluşturma vaadi var ayrıca ince çizgileri ve gözenekleri de saklıyormuş. İçindekiler kısmını gerçekten anlayamıyorum artık.

gosh primer

Bu pompadan 2 adet bütün yüzümü kaplamama ve makyaja hazırlamama yetiyor. 

gosh primer

Yapısı tamamen şeffaf. Diğerlerinin yapısı bu şekilde değil, bu konuda bir şikayetim yok ama dokusunun tamamen jel değil de hafif sıvımsı olması nedeni ile cildimi tamamen matlaştırmıyor. Alın bölgesinde ve burun kenarlarında hala parlayan alanlar kalıyor yüzümde, oysa ben makyaj bazının tamamen matlık vermesini istiyorum. Yine de işini yapıyor, makyaja güzel zemin hazırlıyor ve uzun süre koruyor. Yüzümde parlak bölge kalıyor dedim ama kış mevsimi geldiği ve terleme sorunu da kalktığı için aslında artık yüzümdeki parlamaya meyilli bölgeleri daha rahat kontrol edebiliyorum.

Gosh biliyorsunuz Danimarka menşeli ve Gratis'lerde satılıyor. Bütün şubelerine  de yavaş yavaş geliyor sanırım. Primer'ın fiyatı 30 TL. civarındaydı yanılmıyorsam.
Sevgiler..

7 yorum:

  1. Bu ürün hafta boyunca hep makyaj sonrası ilişti gözüme.Hafta sonu deneyeceğim ama alın bölgemden pek umudum yok ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin üstüne her ihtimale karşı bolca pudra uyguluyorum tabi bir de bu m.asam fondötenin çok faydasını görüyorum bu parlama konusunda sende varmıydı o?

      Sil
  2. En kısa zamanda alınacak listesine girdi bile. Gerçi ben bu ürünü iyi olduğunu biliyordum. Yorumlarını okuyunca, emin oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @çalışananne güven için teşekkürler umarım memnun kalırsın anti agingi de deneyeceği ben bundan sonra kesinlikle :-))

      Sil
    2. Mutlaka sonrası yorumlarını okumak isterim :)

      Sil
    3. @çalışanane.. tabi ki yazacağım mutlaka :-))

      Sil
  3. Gratisin meshur yuzde elli indiriminden gosh reyonunu indirdim desem yeridir :D yabanci bloglarida arastirdigim icin krem seklinde olanini herkes cok ovmustu bende onu aldim ama elimde balmin primeri oldugu icin acmak istemedim en kisa zamanda deneyip yazarim canim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...