11 Ocak 2015

Goldmaster Sedef Buharlı ütü deneyimi..

Sevgili Yasemin'nin düzenlediği #yaseminkokuluevent'de Goldamaster'da bizimleydi ve markaları hakkında bilgi verdiler. Goldmaster sadece elektronik eşya değil, sağlıktan züccaciyeye kadar pek çok değişik alanda faaliyet gösteren bir marka. Tabi bizim ilgi alanımız daha çok elektrikli küçük ev aletleri olduğu için, ben de daha önce ütü, elektrik süpürgesi hatta meyve sıkacağı alacağım zaman pek çok marka ile birlikte Goldmaster'ı da araştırmış hatta meyve sıkacağımı da bu markadan almıştım. 
goldmaster sedef buharlı ütü
Ütü genelde ev hanımları tarafından pek sevilmez, benim ütü yapma ile ilgili sorunum yoktur, hatta gömlek ütülemek hariç severim bile denebilir. Ama elimdeki ütü ne kadar pratik ve rahat ütülüyorsa bu zaman alan iş o kadar çabuk biter. O nedenle etkinlikte sonra firma tarafından büyük bir nezaketle adreslerimize gönderilen Sedef Buharlı ütü'yü hemen kullanmaya başladım.

goldmaster sedef buharlı ütü

Ütünün tabanı seramik ve özellikleri arasında en ilgimi çeken dikey ütüleme yapabilmesi, ancak bu özelliğini henüz deneyemedim. Değişik kumaş tipleri için buhar veya su püskürterek kırışık açma özelliği de bulunuyor ki bu zor ütü tutan kumaşlar için kurtarıcı oldu.

goldmaster sedef buharlı ütü

Ütünün genel özellikleri üzerinde gösterilmiş, kireç tutmama ve kendi kendini temizleme özelliği, damlatma yapmaması gibi işinizi kolaylaştıracak pek çok özelliği mevcut.



medisana ateş ölçer

Yine özellikle küçük çocuğu olan anneler için hayat kurtaran bir alet Medisana ateş ölçer'i de Goldmaster güvencesi ile alarak, çocuğunuzun ateşini doğru bir şekilde ölçebilirsiniz. 
Benim oğlum artık büyüse de bu hiç hastalanmadığı, ateşi çıkmadığı anlamına gelmiyor. Ama özellikle küçük çocuklarda ateş yükselmesi daha tehlikeli olduğu için de onların ateşini daha dikkatli ve kesin şekilde ölçmek gerekiyor. 


Ev ve mutfak aletlerini değiştirmem gerektiği zaman kesinlikle ilk bakacağım yerlerden biri Goldmaster olacak artık.
Sevgiler..

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...