9 Şubat 2015

Son zamanların favori lipbalm dosyası..

Lip balm aşkımı bilmeyen kaldı mı acaba? Her gün yeni bir ürün çıkartsalar ben her gün yeni bir balm denerim. Tabi dudaklarımın çabuk kuruması, kurumayı geçtim yanması da buna etken oluyor.

lip balm
İşte bir süredir elimden düşmeyen 3 adet yeni lip balm tanıtacağım bugün.  İlki Aubrey organics'in mandalina özlü organik dudak nemlendircisi. Bunu özellikle dudakta hoş bir tat bıraktığı için de seviyorum. Dudak yalamak sık yaptığım bir şey olunca ağzıma balmın o mandalina tadı geliyor. Tamamen organik olduğu için de sorun olmuyor. Ayrıca Aubrey Leaping Bunny sertifikasına sahip bir marka. Nemlendirmesi başarılı bir ürün.

İkinci olarak LR Kozmetik'in aloe vera'lı dudak balmından bahsedelim. LR Kozmetik aloe vera ürünleri yüksek oranda aloe vera içeriyor, paraben, petrol ürünleri ve mineral yağ içermeyen ürünler. Dudakta tamamen tatsız ve kokusuz bir his bırakıyor. Ancak nem vermesi bana bu kış için biraz yetersiz kaldı. Bu tamamen benim dudağıma özgü bir şey, bana daha yoğun bir şey gerekiyor bu havalarda.

lip balm

Son olarak Larenim Minerals Princess lip tinti var. Tint diyor  bence çok belli belirsiz renk veren bir ürün, ya da dudak tonuna göre de bir renk de verebilir. Bu da büyük ölçüde organik bir ürün, ancak tadı bildiğiniz keskin mint tadında olduğu için ve ben o tattan hiç hoşlanmadığım için özellikle gece falan asla süremiyorum. Tabi nane tadını sevenlerin çok hoşuna gidebilir o ayrı. Neyse ki o tat çabuk geçiyor. Çok hafif renkli olduğu içi de çok dudak kurutan ruj, lipstain gibi ürünlerin altına sürüyorum. Rengi bozmuyor ve baya bir süre de dudağımı yumuşak tutuyor. Ayrıca bunun nem vermesi de güzel.

Her üç lip balmı da severek kullanıyorum ama içlerinden seç derseniz tabi ki tadı en hoşuma giden Aubrey'i seçeceğim. 
Sevgiler..

4 yorum:

  1. aubreyi merak ettim elimdede çok lip balm var bitince artık onu denerim
    bazı balmlar mum gibi oluyor hiç sevmiyorum ya da acayip shea kokusu geliyor burnumu organik bir şey arıyordum bende bu yazı üstüne geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @palatosun evet bazı markaların çok fena yağlı bir his bırakıyor dudakta bunlarda böyle bir şeye rastlamadım..

      Sil
  2. Lipbalm bağımlılık yapan bir şey galiba ben de yeni ürün denemeye elimdekilere aldırmadan bayılanlardanım. Genelde dudak ürünlerinde naneli tercih etsem de Aubrey tamamen sertifikalı olması ve mandalina tadıyla merak uyandırdı bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilaynarta kesinlikle öyle :-)) ben de yeni balm gördükçe dayanamıyorum genellikle ve alıyorum..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...