30 Nisan 2015

M.Asam Brilliant Teint..

M.Asam'ın daha önce burada yazdığım Magig Finish fondötenini kullanıp çok da memnun kaldığım için hazır indirimdeyken yeni çıkan Brilliant Teint'i de alıp denemek istedim.

M.Asam Brilliant Teint


Yalnız bunu nasıl tarif edeyim tam olarak bilemedim. Baz olabilir, aydınlatıcı olabilir ama bir şekilde ikisi de değil tam olarak.

M.Asam Brilliant Teint

Şimdi kendi anlattığına göre yüz rengini düzeltmeye, donuk görünümü canlandırmaya, parlaklık kazandırmaya yarıyor. Yalnız burada kullanım şeklinde biraz sıkıntı doğuyor. Bir kere tek başına kullanıldığı zaman kesinlikle kapatıcılığı falan yok, o nedenle önce bunu sürüp, sonra üzerine fondöten, pudra gibi kapatıcı ürünler sürdünüz mü bu ürünün sağladığı o parlaklık ve ışıltı kayboluyor. Bu aşamada ürünü bir baz gibi görebiliriz ancak baz olarak kullanıldığında fondötenin  kalıcılığını arttırmıyor. 

M.Asam Brilliant Teint

İçeriği iyimsi gibi ama içinde slikon var, zaten yapısından da belli ediyor kendini. 

M.Asam Brilliant Teint

Yapısı aynı Magic Finish gibi köpük yapıda, bazı kullananlar direk parmakla kutudan almayı çok hijyenik bulmamışlar. Haklılar, ben de öyle yapmıyorum zaten, ya mini bir spatula ile alıyorum ya da direk bu ürüne ayırdığım bir fırça ile direk kutusundan alıp uyguluyorum. 

M.Asam Brilliant Teint

Yapısı çok hoş ve çok da hafif ve güzel bir kokusu var. Asıl konu ürünü hangi aşamada ve nasıl uygulayacağımız/uyguladığım tabi.

M.Asam Brilliant Teint

Eğer beyaz tenli veya hiç kusursuz bir yüze sahipseniz direk uygulayıp çıkabilirsiniz. Çok fazla parlama yapmadan cilde sağlıklı bir ışıltı katıyor burası gerçek. Ama dediğim gibi üzerine fondöten sürülürse bütün özelliği gidiyor. O nedenle ben önce fondötenimi sürüyorum, peşinden bu ürünü uygulayıp, parlamasını istemediğim yerlere mesela burun üzerine çok hafif bir pudra geçiyorum. Zaten ürün tarifinde de aslında bu şekilde kullanımdan bahsediyor. Gün içinde ihtiyaç duyulduğunda kullanılabilir demek tam da bu bence.  Yukarıda benim cildimde duruşu verdiği ışıltı görülebiliyor. Ama bir süre sonra etkisini yitiriyor tabi, o nedenle baz olarak kullanılmasını çok faydalı bulmadım. Yine bu nedenden dolayı tek kullanacaksanız gün içinde mutlaka tazeleme isteyecektir.

Gerek yapısı, gerek kokusu, gerek sürmesi ve gerekse de duruşu ile keyifli bir ürün ama gerekli mi diye sorarsanız, hayır bir makyajın olmazsa olmazı değil. Yaz aylarında yanık tene direk uygulamak sureti ile belki tek başına da kullanılabilir, bakalım deneyeceğim tabi o şekilde. Ürün Watsons mağazalarında Nisan ayı boyunca indirimli olarak 63-34 TL. gibi bir fiyattan satılıyor. Onun dışında eczane ve Gratis'de de bulup deneyebilirsiniz.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. M.Asamın Magıc Fınısh ni kullandım.oda ne fondoten ne pudra anlamadım ssdece sürümü çok güzel .Paylaşımınız için Tşk sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güloanne evet o da sevdiğim bir üründür özellikle yaz aylarında :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. @elitstil evet çok keyifli kullanması :)

      Sil
  3. Bronz cilde aydınlatıcı gibi kullanma fikrini sevdim cnm zaten yazın pek makyaj yapılmıyor hafif piriltilar hiç fena olmaz ama yorumların dan anladigim kadarıyla öyle çokta gerekli bir ürün değil sanki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikperisi :)) tabi değil ama keyifli dursun da süreyim arada dediklerimizden bu

      Sil
  4. Makyajda kalıcılığı arttırmıyor ancak ben verdiği ışıltıyı ve dokusunu çok sevdim ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajtavsiyem aynen ben de öyle :)) zevkle kullanıyorum..

      Sil
  5. Hiç kullanmadığım bir ürün denemek lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @birgülerdoğan deneyecekseniz yaz tatili sırasında ya da sonrasında yanık tenle deneyin hoşunuza gidecektir :)

      Sil
  6. Objektif paylaşımınızdan dolayı çok teşekkür ederim..Geçtiğimiz gün görüp tereddüttte kalmıştım iyi ki almamışım:))Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @arzugöncül objektif olmaya çalışıyorum elimden geldiğince beğenmenize çok sevindim :)

      Sil
  7. Markayı yeni tanıdım... Fikirleriniz çok önemli. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nahidezerayak teşekkürler beğenmeniz de benim için çok önemli getçekten :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...