14 Mart 2017

Yves Rocher İle Cilt Bakımı..

Dış görünüşe hepimiz önem veririz. Cilt bakımı ağırlıklı olarak kadınların olduğu gibi son yıllarda erkeklerin de önem verdiği bir bakım çeşididir. Olması gerektiği gibi, cilde sadece kadınlar değil erkekler de yaş grubu fark etmeksizin önem vermelidir. Cilt tiplerine göre bakımları da farklılık gösterir.

Yves Rocher cilt bakımı ürünleri


Cilt bakımı için hepimiz bir uzman görüşü almalıyız. Bunun için Yves Rocher imdadımıza yetişiyor. 50 yıllık tecrübesini doğadan ilham alarak edinen marka, kozmetik dünyasında bunu başarabilen bir ilk olmaktan mutluluk duyuyor ve mutlu ediyor. Tüm duyulara ve aynı zamanda duygulara hitap eden, doğaya saygılı Yves Rocher’nin etkisi kanıtlanmıştır. Uzman bir görüş konumunda olan marka cilt bakımının detaylarını http://www.yvesrocher.com.tr/control/cilt-bakimi/ web sitesinde anlatılıyor. Doğru cilt bakımının hepimizin bildiği üzere ilk adımı cildi temizlemekten geçer. Cilt tipinize göre seçilen göz makyaj temizleyicileri, yüz temizleme jelleri ile süt ve köpük temizleyiciler kullanılarak cilt makyaj ve günün yoğun temposunun oluşturduğu yorgunluğu atar. Ardından tonik uygulaması ile cildiniz gece bakımına hazırdır. Örneğin; gece, makyajınızı temizleyip uygun temizleme sütü ile son makyaj kalıntılarını da temizledikten sonra tonikleme işlemine geçebilirsiniz. Ardından gece bakımınızı “Leke Karşıtı Gençleştirici Gece Kremini" uygulayarak tamamlayabilirsiniz. 
Yves Rocher cilt bakımı ürünleri

Cildimizin ihtiyacına göre günlük bakım kremi öncesi serum ve konsantre bakım uygulanabilir. Göz çevrenize gece ve gündüz ayrı bakım uygulamayı unutmamalısınız. Göz çevresi en hassas bölge olduğundan en çabuk da yıpranan bölgedir aynı zamanda. Günlük bakımın aksatmadan uygulanılmasının yanı sıra haftalık bakımlar da uygulanmalıdır. Haftalık bakım denildiğinde aklımıza cildi ölü hücrelerden arındırmak gelmelidir. Bunun için Yves Rocher’nin tamamı bitkisel bileşenlerden oluşturulmuş ürünleri vardır.  Peelingler ve maskeler bunlar içindir. Örneğin; “Arındıran Işıltı Veren Peeling” cildinizi ölü hücrelerden arındırdıktan sonra ışıltı vererek bütün gözleri cildinize çeker.



Yves Rocher cilt bakımı ürünleri


Tamamen doğadan oluşturulmuş içeriğinde Beyaz Meyankökü tozu, Afloya Yaprağı, Antalya Baklası ve Ekinezya gibi bitkiler vardır. Ürünleri ile cildinizi korurken aynı zamanda gençleştirir. Günlük ya da haftalık fark etmeksizin cilt tipinize ve ihtiyacına göre uygun ürünler seçmek faydalı olacaktır.                                

20 yorum:

  1. “Leke Karşıtı Gençleştirici Gece Kremi''dikkatimi çekti,söz konusu leke olunca :) İnceleyeceğim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet benim de ilgimi o ve toz peeling çekiyor en çok..

      Sil
  2. Yves Rocher sevdiğim bir marka genel olarak memnunum...

    YanıtlaSil
  3. Yves Rocher'nin bu toz temizleyicisini merak ediyorum; elimdeki Dermalogica bitince bir deneyeceğim sanırım. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik ben de şu an cyrene kullanıyorum bitince buna bakacağım...:-)) öpüyorum..

      Sil
  4. bu markayı hiç kullanmadım ama merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelvekültürlü pek çok ürününü severek kullanıyorum :-))

      Sil
  5. Elixir popüler sanırım son zamanlarda.

    YanıtlaSil
  6. eveeet rocher favorilerdeen :)

    YanıtlaSil
  7. Markanın vücut ürünlerini çok seviyorum.Bu Elixir'de aklımızda olsun o halde ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin ben de öyle özellikle duş jeli ve parfüm dedin mi kendimi kaybediyorum :-)))

      Sil
  8. Çok bilgilendirici olmuş :) elıxır 7.9 serisinin tamamını kullanıp memnunda kalmıştım. Çok büyük etkilerini görmediğim için almadım bir daha fakat indirim zamanında alınabilir aslında. Şimdi resmini görünce ürünler aklıma geldi :):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @baharsevil ben de sadece serumunu kullanmıştım ama formülü değişti diye biliyorum o zamandan beri daha iyi olmuştur yine alıp deneyeceğim..

      Sil
  9. Sevdigim bir marka. Bu da güzel bir ürüne benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet ben de özellikle cilt ve duş ürünlerini severim..

      Sil
  10. Yves Rocher ürünlerini severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...