18 Şubat 2013

Essence Sweet Metal Ruj...

Essence rujları başından beri pek sevemedim, bu ruj da aldığım tek rujdur ve zaten bunu da aldığıma pişman oldum. Rengine kapılıp almıştım ama  o kadar şaffaf yapılı ve pigmentsiz ki her sürdüğümde resmen Walking Dead pozisyonuna geçiyorum. Ne kadar değişik makyaj yaparsam yapayım hiç bir şeyle uyum sağlamıyor. Ancak tek kat ve hafif parlatıcı gibi kullanıp bitireceğim ya da bir süre sonra atacağım bu gidişle. 


Sırf bu ruj yüzünden Essence rujları beğenmez oldum ve Home Sweet Home koleksiyon rujlarını da bu yüzden alamadım bir türlü. Bu arada aklıma geldi, Essence'den bir rujum daha var. O da twilight koleksiyonunun A piece forever isimli sarı ruju ki o da parlatıcıdan farksız ama en azından alırken ne olduğunu bilerek almıştım. Essence rujlara aslında bir şans daha vermek lazım ama hala doğru rengi bekliyorum sanırım.
Sevgiler.

8 yorum:

  1. Renkten kaybediyor :( gercekten kötüymüş, bendede tek ruju var 31 No Glamour Queen fena degil ama dedin gib arkadasimi pigmentsiz bu essence rujlari, bir blogtada 53 numarasınıda Gördüm nefis bir Nude rengiydi... İndirimde bulursam alıyim diyorum... Bu tarz kullanmadığım seyleri çöpe atmaktansa 6 yaşındaki Yeğenim minnakima veriyorum Oyuncak yerine kullanıyor, gözü makyaj cantamda zaten :)) iyi oluyor

    YanıtlaSil
  2. MRB CNM ÇEKİLİŞİME BEKLERİM:)
    http://cansuandic.blogspot.com/2013/02/stonebabe-hediye-cekilisiii.html

    YanıtlaSil
  3. @gulbeseker.. Benim verecek kimsem de yok bir şekilde biraz kullanıp biraz bitireceğim bakalım

    YanıtlaSil
  4. @cansu.. Bakacağım çekilişe..

    YanıtlaSil
  5. bu rujdan bende aldım ne yazıkki..daha açık rengi..çok çok kötü..hiç sevmedim..renkde vermiyor..dudakta birkaç sim..anlamsız bişey yani..bir daha asla..

    YanıtlaSil
  6. @demettokgöz.. :-(( gidip en kötüsünü almışız hakikaten.. şimdi koleksiyon rujlarına bile bakamıyorum bu yüzden..

    YanıtlaSil
  7. genelde nude tarzı açık renk rujları severim ama sanırım sadece parlatıcı gibi duruyormuş sanırım ama zor da bir renk seçmişsin :)

    YanıtlaSil
  8. @beyazkedim.. nude olarak dursa yine iyi tuhaf bir renk oldu dudağımda sevemedim bir türlü..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...