15 Şubat 2013

Günün Ojesi Essence Trust in Fashion..

Günaydın.. Essence'in yeni şişe, yeni ojeler çıkardığı iyi odu tamam ama ben hala bu minik, şirinlerden vazgeçemiyorum ve hala da içlerinde sürmediklerim çıkıyor. Bu da onlardan biri Trust in Fashion, tabi ki buna yanıtım "always.." Oje yemyeşil ama yeşilin tonunu, adını tam olarak koyamadım bir türlü, ördek başı desem değil, petrolden daha açık ve parlak tam bilemedim yani.


Renk biraz daha koyuca çıkmış burada, ama daha açık ve parlak bir renk aslında. Ojeyi dün akşam sürdüm, sabah resimleri çektim hiç bir bozulma yoktu, ama şimdi yazıyı yazarken görüyorum ki klavyeye bastıkça ojelerin uçları biraz biraz gitmeye başlamış. Bir de bu tarz renklerde en büyük korkum çıkartırken renginin bulaşması ki bu da öyle görünüyor. Neyse temizleme yolumuz var nasıl olsa.. Biliyorsunuz beyazlatıcı bir diş macunu bu tür oje lekelerini hemen çıkarıyor. Hatta manikür suyunuza protez beyazlatıcı tabletlerden atarsanız, düzenli kullanımda tırnaklarınızın rengi açılmaya başlıyor.

Ben bu düz yüzükleri çok sevdim, her gün kullanmak istiyorum. Bu gün de pembe tonlarından gidiyoruz. 

Bu arada Essence'in yakında yeni koleksiyonlar getirebileceğini öğrendim ama detaylı bilgiyi yarın edineceğim umuyorum ki.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. @francesca.. essencelerin renklerine bayılıyorum ben de...

    YanıtlaSil
  2. Rengine bayıldım! Diş macunuyla olan yöntemi hiç bilmiyordum deneyeceğim, teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  3. @alice.. Tam tahmin ettiğim gibi boyadı her yeti diş macunu ile fırçaladım ve geçti for smıkers alıyorum bu iş için ..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...