18 Şubat 2013

Yves Rocher Perfecting Tonik..

Yves Rocher ürünlerinin çoğunu çok severek kullanıyorum, sağ olsunlar sık sık yaptıkları indirimler ve kampanyalarla da ürünleri nispeten uygun fiyatlı hale getiriyorlar ve bizi almaya teşvik ediyorlar. Bu toniği de sabahları yüzümü matlaştıracak, parlamayı önleyecek bir ürün ararken buldum. Aslında 3 al 2 öde kampanyası da vardı ama ben o zaman bu hakkımdan faydalanmayıp sadece bunu aldım. 3 haftadır kullandığım ürün hakkında artık yorum yapabilirim.


 Öncelikle Yves Rocher'in bu ürün hakkındaki bilgilerine bakalım..

"Detoks etkili temizleyici tonik...
Yorgunluk izlerinden eser bırakmayan kusursuz bir etki. 
Cildi tamamen arındırır ve aydınlatır, tazelik hissi verir, canlandırır.
Sabah ve akşam, bir pamuk yardımıyla yüzünüze ve göz çevrenize uygulayınız.
...Ve dahası: Bu ürünün detoks etkisi içerdiği 3 farklı çayın eşsiz bileşiminden gelir: Yeşil Çay, Beyaz Çay ve Madagaskar Çayı. Ayrıca, yumuşatıcı Organik Papatya Suyu ile ferahlatıcı Nane Suyu içerir.
Şişesi, plastik tüketimini en aza indirgeyen geri dönüşümlü plastikten üretilmiştir. 

Dermatolojik ve oftalmolojik kontrol altında test edilmiştir."


Toniğin garip bir kokusu var, önce rahatsız etti ama giderek alıştım. İşin tuhafı ürünü ne kadar bol kullanırsam, koku o kadar daha güzel olmaya başladı. Bilgiyi okuyunca da kokunun yeşil çay olduğunu anladım nihayet. Yoğun kokudan hoşlanmayanlar rahatsızlık verici bulabilirler. Ürünün 200 ml. olması, göz çevresine uygulanabilir olması ve ambalajının geri dönüşümlü olması artı özelliklerinden. Ben sadece sabahları kullanıyorum, bu nedenle çok uzun zaman dayanacaktır. Ürünün vaat ettiklerine gelince, cildi çok nazikçe temizliyor ve hakikaten de çok çok yağlı bir cildiniz yoksa matlaştırıp, makyaja hazırlıyor. 


Toniği akşamları  Pure Beauty Nar özlü tonik ile dönüşümlü kullanıyorum ve her ikisinde de oldukça memnunum. Detox etkili temizleme serisinin devamını da almayı düşünüyorum. Fiyatı sitesinde 29.90 TL. Ben alırken biraz indirim vardı ama kaça aldım hatırlayamadım. Kokudan rahatsız olmayacak, matlaştırıcı bir tonik isteyenlere tavsiye edebilirim.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. bu aralar yves rocher ürünleriyle aşk yasıyorum bu da aklımda bulunsun :)

    YanıtlaSil
  2. @gonca.. evet benim de daha anlatacağım bir sürü ürün var...-))

    YanıtlaSil
  3. ben de kapısından bir girsem çıkmayacağımı bildiğimden şimdilik uzak duruyorum evdeki ürün dağını eritene kadar :)

    YanıtlaSil
  4. @denizdenerde.. aynen ben de biraz bitsin evdekiler.. çok fena bu huyumuz...-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...