24 Haziran 2013

Tuhaf Bir Alışveriş...

Geçen hafta bir blogda, şimdi ismini unuttum kusura bakmasın Kadıköy Hasanpaşa'da havaalanlarında, uçaklarda unutulan eşyaların satışının olduğu bir mağaza olduğunu okudum. Tabi derhal kendisiyle konuşup, mağazanın tam yerini öğrendim ve cumartesi günü de çok işim olmasına rağmen kendimi mağazaya attım. Yeri çok kolay, bilenler için Kadıköy Belediyesi'nin ana giriş kapısının tam karşısında diyebilirim. İsmi Şevval mağazanın ve dışarıdan çok kötü görünüyor ama inanmayıp girin mutlaka yolunuz düşerse çünkü içeride çok şey bulmak mümkün. Bir kere insanların neler unutmuş olabileceğine inanamayacaksınız. Uçak koltuklarının numaraları yazılmış halde makyaj çantaları, parfümler ve bir sürü ıvır zıvır var.
Kozmetik ürünlerinin konduğu koca sepet içinde karıştırıp bunları buldum. Smashbox Photofinish Primer, ambalajı bile açılmamış halde 10 TL., Revlon Airbrush fondöten, 3'de 2'si dolu ve ambalajı pisti ama temizledim tabi ve 5 TL. Estee Lauder Futurist Anti-aging fondöten testerı 15 ml. galiba ve 5 TL. idi. Aslında daha pek çok şey vardı, neler neler anlatamam ama vaktim çok olmadığından detaylı inceleme yapamadım. Hepsi yeni, sadece makyaj çantasında gezmekten biraz kirliydiler.

Neredeyse ağzına kadar dolu kremler, hem de baya pahalı markalardan, ayrıca çeşit çeşit  fondötenler, ağzına kadar dolu parfümler, pudralar, makyaj çantaları, hırkalar, paltolar vs. vs. Ben resmen inanamadım buna. Gidilip seçilirse iyi şeyler bulmak mümkün, bu arada işleten hanımla da muhabbet ettim. Unutulan mallar bir süre bekletiliyormuş sahibi gelir alır diye, o sürede gelip alan çıkmazsa ihale ile satılıyormuş bu mallar. İşte bu hanım da o şekilde almış bunları. Sürekli bir şeyler unutuluyor ve sürekli de mal getiriyorum dedi bana. Tatilden döner dönmez ilk işim gidip yeniden incelemek olacak orayı. Ayrıca free shop fiyatına, hatta daha ucuz parfümler ve elektronik eşyalar da bulunuyor. Yolunuz düşerse bir uğrayın, mutlaka bir şeyler bulursunuz.
Sevgiler..

37 yorum:

  1. Canım sen bana yerini tam olarak tarif eder misin mail atarak, Feneryolu'nda oturuyorum eğer yakınsa akşam üzeri uğrarım.
    makyajvehersey@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. @birmakyajbloguyazarı.. tamam canım hemen atıyorum ..

    YanıtlaSil
  3. Audreycim bende bugun sabah kalktim usenmedim fikirtepedeki bayisine gittim ama tam bir hayal kirikligi ile geri dondum hic bir sey yoktu , olanlar da alinacak gibi degildi. Kremler vardi ama normal markalarin kremleriydi ve berbat haldelerdi. Parfumler bostu ama bildigin bos sadce siselerini satiyorlar heralde dye dusunduk. Cogu urun avon urunuydi ve berbat haldelerdi. Birtane revlon fondoten bldm onun da cogu bitmisti . Bosuna gittim sabah o kadar yolur . senin guzel seyler bulmana sevindim ama gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  4. @balböceğiilekozmetik.. fikirtepedekinin de yerini öğrendim ama bakmadım.. herhalde mal gelme zamanına göre değişiyor durumu.. burada da avon ve orfilameden baya bir ürün vardı ama bioderma, chanel kremler falan da vardı.. detaylı bakabilseydim alınacak şeyler bulurdum daha.. neyse bir dahakine artık..

    YanıtlaSil
  5. Aaa çok ilginç geldi yazının başını okurken :)
    Hava alanları yaşadığımız mekanlara hep uzak. Kim gider unuttuğunu almaya. Değişik bir deneyim olmuş. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  6. @makyajkelebeği.. sen o unuttuklarını görseydin koşa koşa gidip alırım ben çoğunu :-)) ama haklısın heralde uzak geliyor çoğu kişiye veya nerede unuttuklarını bilmiyorlar o nedenle baya bir malzeme kalıyor.. teşekkürler..:-))

    YanıtlaSil
  7. Bana da tam yerini mail ile atarsan çok sevinirim :)

    cerenesinn@gmail.com

    YanıtlaSil
  8. ooh güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  9. @cerenesin..yolladım canım..

    YanıtlaSil
  10. @meri..teşekkürler canım :))

    YanıtlaSil
  11. Bende gitmek istiyorum o 2 yere lutfen adreslerini bana da yazar misin? Coook guzel urunler gercekten gule gule kullan canim

    nurdanay03@gmail.com

    YanıtlaSil
  12. Cok ilginç bir alışveriş olmus :)) Sultanahmeti biliyordum bende burayı öğrendiğim iyi oldu paylaşım için teşekkürler Audreycim :))) yakın sayılır bende giderim

    YanıtlaSil
  13. @nurdanaykolay.. Yazarım tabi

    YanıtlaSil
  14. @gülbeşeker.. Sultanahmettekini de ben bilmiyorum zaten bana çok uzak ara ara bakmak lazım buraya :))

    YanıtlaSil
  15. Ne kadar ilginçmiş :) Unutulan ürünlerin belirli süreden sonra bir şeyler yapıldığını tahmin ediyordum ama sizin bu derece sektörleşip ihalelerle verildiği aklıma gelmezdi,çok hesaplı ve dediğin gibi tuhaf bir alışveriş olmuş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  16. Bende istiyorum aderesi :)
    aman Allahım'ın talan edilecek orası bu gidişle :)
    Sevgiler, hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  17. @elidaa.. Evet boş duracağına satıyorlar bari bize yarasın dimi ..:)) teşekkürler ..

    YanıtlaSil
  18. @hazelçelik.. Dur sana da mail atıyorum hemen :))

    YanıtlaSil
  19. Merhaba, bana da yerini mail atmanız mümkün mü? sahrasahman@hotmail.com

    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  20. Merhaba
    Bana da tam yerini mail atarsanız çok mutlu olurum :)

    gunlukmakyaj@gmail.com

    YanıtlaSil
  21. @adsız tamam atıyorum mail sana da..

    YanıtlaSil
  22. merhaba, bana da tam adresi gönderir misiniz teşekkürler.
    postakutusu75@hotmail.com

    YanıtlaSil
  23. adresi bir de bana yollamanızı rica etsem? cansukurt@hotmail.com
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  24. @adsız.. yolladım canım..

    YanıtlaSil
  25. arada uğrarım bende genelde kıyafet alışverişi yaparım herkes gitsin baksın çok uygun fiyatlı sağlam ürünler bulabilirsiniz

    YanıtlaSil
  26. audreycigim bana da adresi atarsan cok sevinirim canim, blogunu zevkle okuyorum optum seni :)

    YanıtlaSil
  27. banada yollarsan cok makbule gecer audreycigim bende isin elektronik kismiyla ilgilenmek istiyorum. blogunu zevkle okuyorum :)

    YanıtlaSil
  28. @nihangörgülü.. Canım mail adresini yazmamışsın buraya yazayım.. Kadıköy belediyesi ana kapı karşısında final dersanesi ve aras kargo var o sırada karanlık izbegörünüşlü bir dükkan kapıda şevval yazıyor

    YanıtlaSil
  29. @musluksever.. Ben ilk gittim detaylı baksam daha çok şey bulurdum sanırım sık sık bakarım artık..

    YanıtlaSil
  30. merhaba ben de tam adresini alabilir miyim acaba? mail adresim yavasburcu@hotmail.com cok tesekkurler :) ve blogumu takibe aldigin icinde cok tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  31. @burcuy.. yolladım adresi ..

    YanıtlaSil
  32. SULTANAHMETTEKİ NEREDE ACABA?

    YanıtlaSil
  33. Sultanahmetteki nerede acaba yol tarifi verirmisiniz?

    YanıtlaSil
  34. sultanahmeti Gülbeşeker yazmış ben bilmiyorum yerini..

    YanıtlaSil
  35. Şu okuduklarımı çok şaşırdım :) acaba hala duruyor mudur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @özgetaşkın mağaza hala duruyor ama hala böyle güzel ürünler varmıdır bilmiyorum

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...