16 Temmuz 2013

Watsons'dan Gelenler..

Geçtiğimiz hafta içerisinde Watsons denememiz için çok güzel paketler yollamış. Benimki elime geç geldi, çünkü adreste bir karışıklık olmuş, paket ev adresime gitmiş, ama ben işteydim tabi. Neyse firma telefon etti ve paket cumartesi günü elime geçti.
Böyle güzel, büyükçe bir kutu geldi. 

İçinde Watsons'ın kendine özel ürünleri ve bir de Rimmel London markasına ait ürünler var.

Toplu halde..

Bir de böyle güzel bir kart hazırlanmış.

Bu "Firming Body Lotion" özellikle ambalajından dolayı epeydir dikkatimi çekiyordu ama bu tarz ürünlere bel bağlamadığım için almak aklıma gelmemişti. Şimdi denemek için bir fırsatım oldu. Deneme sonucunu yazacağım.

Bu tarz mini ıslak mendiller ve minik boy kağıt mendiller çantamda sürekli bulunur ve çok sık tüketirim. Sonuçta hava sıcak, makyajımız akıyor, terliyoruz falan iyi oluyor bulunmaları. Üstelik kokuları da çok hafif ve güzelmiş.

Bu mini kağıt mendil de çantama girdi bile..

Bu Solait marka 50 SPF içeren losyon çok iyi oldu, bayram öncesinde yeniden tatile gideceğim ve orada denemeyi düşünüyorum.

Rimmel London lash Accelerator'u ben daha önce Anneler Günü indiriminden almıştım. Çok da beğendiğim bir mascaradır. Yazısını yazdım sanıyordum ama yazmamışım, hemen koyacağım..

Bu magic lip gloss zaten daha önce de kullandığım bir dudak balmıydı. Tatilde, deniz kenarında spf özelliği çok işe yarıyor.

Son olarak da Watsons böyle tatlı bir çanta aynası koymuş ki her çantaya böyle bir ayna gerçekten de lazım. 

Watsons'a bu güzel ürünleri denemem için göndermesinden dolayı teşekkür ederim. Detaylı yorumlar kullanım sonrası blogda olacak.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...