15 Ağustos 2013

Rimmel Lasting Finish LipStain Unstoppable Red..

Watsons indiriminden uzun zamandır denemek istediğim Rimmel London Lip Stainlerden 2 adet aldım. Bir tanesi de Unstoppable Red, yoğun kırmızı gibi görünen ama dudakta sadece elma şekeri yemiş gibi bir renk bırakan ve görünüş olarak da gazlı kaleme benzeyen bir dudak ürünü. Dudak ürünü diyorum çünkü ruj desem değil, lip balm hiç değil, gloss değil, stain olabilmek için de biraz fazla renksiz bence. Çünkü diğer bildiğim, kullandığım mesela Benefit lipstainler neredeyse hemen sabitlenen ve kolay çıkmayan renkler veriyorlar.
Görünüş gazlı kalem gibi demiştim ama koku öyle değil, en azından bu rengin kokusu hafif bir meyve kokusu gibi. Burnunum dibine sokmazsam da duyulan bir koku değil.

Ürünün iki kademede kullanılıyor. İlk kademede gazlı kalem ucu dudağa bastırılarak sürülüyor. Bastırılmazsa renk bir süre sonra hiç çıkmamaya başlıyor çünkü. İkinci kademede ise kalemin arka tarafındaki beyaz lipbalm tarzı ürün dudağa sürülüyor. Bu işlem hem rengi biraz sabitliyor hem de dudağı nemlendiriyor. Eğer balm kısmı sürülmezse dudakta çok çabuk kuruma oluyor.

Renk bastırılınca aslında güzel bir kırmızı ama dudağa da bu rengi verebilmek için biraz zahmet çekmek gerekiyor.

Görüldüğü şekilde yanlamasına bastırılarak renk daha iyi alınabiliyor.


Ürünün uzun süre dayanıklı olacağını sanmıyorum. Daha şimdiden renk verebilmek için uğraşmam gerekiyor. İçindeki ürünün çıkmasına yarayan asansör gibi çevirmeli bir mekanizması olsaymış daha iyi ve kullanışlı olurmuş. Aldığım diğer rengi de yazacağım ama genel olarak performansı beni çok mutlu etmedi. Ama indirimden yarı fiyatına aldığım için de çok da pişman olmadım. 15 TL.'lik normal fiyatları için biraz performans eksiklikleri var bence bu ürünlerin. Yine de denemek isterseniz indirimli bir zamanını bekleyin derim.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. ben yapı olarak sevmiyorum hemen kurudular zaten o ayrı.Ruj yada gloss hissi vermemesi hiç bana göre değil:)

    YanıtlaSil
  2. @özge.. Evet tek başına verdiği his tuhaf benimkiler de kuruyacak sanırım zor renk veriyorlar..

    YanıtlaSil
  3. Bende hic memnun kalmadm ilk cktiklarinda denemeden her renginden almstim keske almasaymsm hic ise yaramyorlar aralarnda en cok renk vereni de kırmızı digerleri daha fena ;S

    YanıtlaSil
  4. @kozmetikhikayeleri.. Evet nude tonlu olanların renk vermesi daha az..

    YanıtlaSil
  5. İlk çıktığı zamanlar ne ilginç alayım bundan diye düşünüyodum indirimde denk gelsem alırım diye.. İyi oldu bu yazı :)

    YanıtlaSil
  6. Rengi çok güzelmiş.Kalıcılık iyi değil demişsin.Bende zaten cok kalıcı parlatıcılar bile kalmıyor.Artık çok su çay içtiğimden mi dudaklarımı ısırdığımdan mı bilemedim.Birde güzel kokuyorsa parlatıcılar of :))

    YanıtlaSil
  7. Bende Revlon'un var benzer bir ürünü ve iki yılı aşkındır hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bunu da almayı düşünüyordum ama deneyip karar vermem lazım sanırım.
    Güle güle kullan, diğer rengi merakla bekliyorum ^_^

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar;
    Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
    1011. takipçiniz benim.
    Bu arada çok hoş bir çekilişim var, muhakkak beklerim :)
    Sevgiler
    http://whiteglaze.blogspot.com
    twitter: @_gamzeahmet_

    YanıtlaSil
  9. @isimyoktu..indirimde bir tane alıp denenebilir ancak..

    YanıtlaSil
  10. @luna.. bende de normalde ruj falan kalmaz yerim çünkü dudaklarımı ama bununki daha da az.. güzel kokulu glossları ben de severim..

    YanıtlaSil
  11. @alicemakyajdiyarında.. revlon mutlaka farklıdır denemediğim için bilemiyorum.. diğer rengi de yazacağım kısa zamanda..

    YanıtlaSil
  12. @whiteglaze..hoşgeldin.. bakıyorum bloguna şimdi.

    YanıtlaSil
  13. oooooooooooooooo cok seker buuuu renge bakkk ve cok yakısmıs canımmmmm

    YanıtlaSil
  14. @kokoşkelebek.. ah bir de uğraştırmadan verseydi şu rengi iyi olurdu...:-)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...