27 Eylül 2013

Avon MegaEffects Mascara..

Avon Türkiye Firması uzun zamandır bahsini duyduğumuz yeni MegaEffects mascarayı piyasaya çıkartıyor ve bu güzel mascarayı ilk deneyenlerden biri de ben oldum.
Avon çok güzel bir sunumla yollamış mascaraları, çok hoşuma gitti zaten kutuyu da hemen fondöten kutusu olarak değerlendirdim.

Mascaramız bu sefer alıştığımız şekilde değil, dikdörtgen bir kutu içerisinde..

Yakından bakalım..

İçinden işte böyle değişik görünümlü bir mascara çıkıyor. 

Öncelikle üst kapağı çıkartıyoruz.

Dışarıda kalan sapı da çektiğimizde içinden tarak şekliyle çok değişik bir mascara çıkıyor.

Sap kısmı esnek, her tarafa bükülebiliyor ve mascarayı nasıl rahat ediyorsak o şekilde uygulamamız için bize olanak sağlıyor. Bu şekli ile oldukça ergonomik buldum. Mascaranın sert görünüşü korkutmasın sizi, biraz dikkate çok kolay uygulama yapmak mümkün. 

Ben de ilk kullandığımda gözüme batar gibi gelmişti ama öyle bir şey olmadı tabi. En rahat uygulama şeklini kirpikleri alttan kavrayarak yapıyorum ben. Kolayca kavrıyor ve kıvırıyor. Bu arada oldukça ıslak yapıda bir mascara, sürerken dikkatli olmakta fayda var. Hemen de kurumuyor.


Makyajlı&mascarasız..



Avon Mega Effect tek kat. Oldukça güzel uzatıyor ve kıvırıyor demiştim değil mi, dolgunlaştırması da fena değil gibi. Gün içinde topaklanmadı ve dökülmedi ki bu özellikle lens kullananlar için çok önemli bir özellik. Ancak alt kirpik uygulaması yapmak için mascarayı oldukça büyük buluyorum ve zaten oraya uygulaması da mümkün olmakla birlikte biraz  zor. O nedenle alt kirpiklerime başka bir mascara ile uygulama yapıyorum.


Avon Mega Effects iki kat.. Mascaranın ıslak yapısına rağmen 2. katta da topaklanma olmadı. Çıkartamasını bazı arkadaşlar zor bulmuş ama ben zaten göz makyajımı Bioderma gibi bir suyla değil de çift fazlı bir temizleyici ile temizliyorum, o nedenle bana sorun varmış gibi gelmedi.

Avon'un bazı ürünlerini çok beğenirken bazı ürünlerinden ise pek de hoşlanmıyorum, benim gibi de çok kişi var biliyorum. Ama Mega Effects mascara başarılı bulduğum ürünlerden biri oldu. Siz de Avon'un hazırladığı   online formu buradan doldurabilir ve Mega Effects mascarayı deneme fırsatı bulabilirsiniz. Mascara için Avon Türkiye'ye teşekkür ediyorum..
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Hayirli olsunnnn canim gule gule kullan :) Meraktan catlamayim diye bende internetten istiyorum diye basvurmustum gondermediler ki :(

    YanıtlaSil
  2. @misspoine..teşekkürler herhalde sırayla yollayacaklardır form dolduranlara :)

    YanıtlaSil
  3. aaa ilk kez böyle bir maskara gördüm:)
    cok değişikmiş ama yine de ilginc ve güzel buldum, sevgiler canım:)

    YanıtlaSil
  4. @bricitconsungünlüğü.. Evet çok değişik gerçekten çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...