24 Nisan 2014

Günün Ojeleri.. China Glaze & Klean Kolor..

Günaydın. Haftanın son günü böyle içimizi açacak bir renk olsun hem de daha önce instagram hesabımda gösterdiğim Klean Color holo efektli ojeleri de görmeye başlayalım artık diyorum. China Glaze'in yine bayıldığım Cirque de Soleil koleksiyonundan Hanging in the Balance isimli parlak mavi rengi yine Güzellik ve Bakım Fuarindan almıştım ve sürmeye ancak sıra geldi. Klean Color ise ne kadar uğraşsam da ben güneş altında parlaklığını ne kadar görsem de resme yansımadı.

Neyse yine koyu bir renk üzerinde deneyeceğiz bunların hepsini en iyisi. Bu arada bu ojeleri niye bir kenara koyup da unuttuğumu hatırladım. Bir kere hala çok kötü kokuyorlar, böyle acımtrak bir koku nedir anlamadım. Bir de ben bu holo efektleri bol bol alıp uygulamayı seviyorum ancak bu oje 1 kattan fazla sürüldüğünde kurumak bilmiyor ve ikinci kattan itibaren yoğunlaşmaya ve topaklanmaya başlıyor. Ben de çareyi akşam ilk katı sürüp, ikinci kat için sabahı beklemekte buldum, yoksa asla kurumuyor. 

Siyah bir oje üzerine bunların hepsini bir seferde süreyim de göreyim bakalım nasılmış, ondan sonra en beğendiğimi kullanmaya devam eder, diğerlerini yine kaldırırım diye düşünüyorum.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...