9 Haziran 2014

Mayıs Ayı Bitenler....

Evet, bir ayı daha bitirdik ve yine epey kalabalık, uzun bir bitenler yazısı yazacağım. Biliyorsunuz bu bitenler yazılarını çok seviyorum, evet yazması biraz zahmetli ama en iyi yorumu bu yazılarda verebiliyorum.



Revigen şampuandan memnun kalıp, yazısını burada yazmıştım. Tresan'ı oğlum kullandı ama benim de eski şampuanımdır, yağlı saçlara iyi geliyor. Yves Rocher boyalı saçlar için renk koruyucu şampuandan ise memnun kalmadım, rengi korumak bir yana daha çabuk akıttı sanki.

Gratis'de satılan Body Care el sabunlarını seviyorum, hem kokuları güzel, hem de indirim dönemlerinde çok uygun fiyatlı oluyorlar. Rare Blossom şampuan, içeriği temiz, Lila Kutu'dan gelmişti sanırım. Saçlarımı biraz sertleştiriyor yıkama sonrası ama başka bir kötü özelliğini görmedim. Adını ve nereden aldığımı hatırlamadığım bir body scrub, kokusu okaliptüs, çok sevmedim ayrıca şişeden çıkartması da zor.  Watsons'ın scrublarını tercih ederim.

Loreal 3 etkili tonik, yazısı burada var, şişesi değişmedikçe almam. Alterra makyaj temizleme sütü, olgun ciltler için olanı bu, gerçekten yumuşacık bir krem ve güzel de kokuyor. Rossmann'a gittiğimde alabilirim.

Caudalie'nin muhteşem Beauty Elixir'ini burada anlatmıştım, muhteşem bir üründür ama şimdi Kiehls Facial Mist'i denemek istediğim için yenisini almadım. Kiehl's deep pore cleansing ise güzel bir temizleyici ama sanırım büyük boyuna gerek yok.   Dirty Works göz kremi çok hafif ve bana göre nemi yetersiz kalan bir krem oldu. Yanında başka bir krem daha kullanarak bitirdim bunu. Divinia bazı ise burada anlatmıştım. Sırada başka bazlar olduğu için yenisini almam.

Kiehl's Over-Night biological peel, detaylı yazısını yazacağım ama şu kadarını söyleyeyim memnun kalmadım.  Clinique alla about eyes göz kremi, nem vermesi yerinde güzel bir krem. Elimde başka göz kremleri olmasaydı yenisini alabilirdim.

Institut Esthederm yüz ve boyun kremi, deluxe boy kullandığım sürece memnun kaldım ama uzun vadeli etkileri konusunda çok bir fikrim oluşmadı.

Garnier çift etkili göz makyajı temizleyicisi, bundan sonra Bebak ile birlikte değişmez ürünlerim olacaklar, yedeklerimi de indirimden aldım. Flormar aseton, fena değil ama bundan sonra Benri'den şaşmayacağım. Cyrene makyaj temizleme suyu, yazısını  burada yazmıştım çok beğendim. Nashi Argan yağı, henüz küçük boyunu kullanabildim deneme amaçlı ama kullandığım kadarı ile saça bakım yapan güzel bir ürün.

ve bu ay gerçekleşen fırça katliamı, Real Techniques stippling fırçanın tüyleri bildiğin elime geldi ve Eco Tools ise dibinden çıktı zaten. İkisinin de yedeği var, ama bir daha böyle olurlarsa yenisini almam. Maybelline Color Tattoo Pink Gold ise makyajımın değişmez baz farı idi ama bitti.

Calvin  Klein Secret Obsession ve UDV parfümler, ikisi de güzel memnun kaldığım kalıcı parfümlerimden ama çok parfüm var evde bitmeden alamam yenisini. Parfüm testerları, çok kayda değer bir şey yok.

Temsili pamuk ve ıslak mendiller..

Tester grubu, tek hoşuma giden Otacı'nın bitki özlü şampuanı oldu mis gibi limon kokuyor.

Fouf Dead Sea sabundan burada bahsetmiştim, bulursa alabilirim bir tane daha. Signal White now diş macunu, öyle reklamdaki gibi bir fırçalamada beyazlatmıyor ama güzel temizliyor, bir de rengi mavi, fırçalarken ağzınız ve fırçanız maviş maviş oluyor. Konjac termizleme süngeri, ne yazık ki formu bozuldu bunun, yedeklerim var bitince yine alacağım memnunum.

Mayıs ayını da güzel bir bitenler yazısı ile kapattık, umarım haziranda daha çok ürün bitirebiliriz. hep beraber gelsin yeniler diyoruz.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. Eco tollsa üzüldüm ya nolmuş öyle :( haftaya babalar günü ablacoğum,alırız gene bişiler,tabi indirim olur diye düşünüyorum umud ediyorum ,nakit sıkıntısından dolayı dolu dolu alamıycağım ama olsun genede seviniyor insan indirim görünce [=

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş.. evet o ecotoolsa ben de inanamadım zaten :-(( kendime değil ama belki eşime deodorant falan alırım ancak indirim olursa bakalım :-)

      Sil
  2. Color Tattoo bitirmek büyük iş,tebrik ederim :)) Ben de Pink Gold'u çok severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zamansözleri.. evet bir süredir her gün baz olarak kullanınca bitti..:-))

      Sil
  3. ne kadar çok şey bitmiş ohh ohh darısı hazirana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @palatosun.. evet umarım bir bu kadar ürün daha biter :-))

      Sil
  4. Caudalie Beauty Elixir benim daimi makyaj sabitleyicim oldu. Kokusunu çok beğeniyorum. İçinde alkol olması biraz tedirgin ediyor ama:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @seregon.. yaz ayları için içinde alkol olması sorun olmuyor bana cildimin yağını dengeliyor..kesinlikle tekrar alınacaklar listesinde..

      Sil
  5. İremcigimmm ne kadar cok sey bitirmişsin.Color Tattoo bile bitmiş. Baz olarak gercekten o kadar iyi mi ? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. baz olarak derken far bazı değil renk bazı demek istiyorum.. bütün farların altına bunu hafifçe geçiyorum hem çok koyu farların rengini kırıyor hem de daha net duruyor renkler sanki..:-))

      Sil
  6. Süper süper süper! Tebrik ederim, muhteşem bir bitenler yazısı olmuş.
    Ne çok şey bitirmişsin öyle!
    Gelsin mi yeniler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi.. teşekkürler evet geldi yeniler kullanılıyorlar bile :-))

      Sil
  7. Harika bir bitenler yazısı olmuş.Pek çok ürün hakkında bilgi sahibi oldum sayende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin... :-)) yaşasın bitenler o zaman..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...