6 Şubat 2015

Günün Ojesi H&M Silver Glitters

Uzun zamandır oje yazmayı ihmal ediyorum, sürmediğimden değil, her gün oje değiştiriyorum ama hava kapalı olunca çektiğim resmi beğenmiyorum dolayısı ile de bloga koymuyorum.
H&M Silver Glitters
Ama H&M'in yılbaşı koleksiyonu set içinde yer alan bu glitter glitter ışıl ışıl yanan bu ojeyi sürdüğüm gün güneş de vardı ve çok güzel resimler çekebildim. Ojeyi önce koyu renk bir oje üzerinde denedim, alt zeminde gümüş rengi glitter taban olduğu için pek güzel durmadı gibi geldi bana. Ama tek başına 1-2 kat uyguladığım zaman harika oldu bence.

H&M Silver Glitters

Tuhaf bir şekilde ojenin adı silver ama içindeki glitterlar sarı renkli, neyse bence çok hoş.
Oje H&M'in yılbaşı için çıkardığı 5'li oje setinin içinde bulunuyor bu oje. Geçen hafta Brandium AVM'de baktığımda setten hala çok miktarda vardı. Fiyatı 19.90 TL.

Sevgiler..



Önemli not: Eğer @iremozker isimli twitter hesabımı takip ediyorsanız son günlerde saçma ve küfürlü bir takım twitler atıldığını görmüşsünüzdür. O ben değilim, hesabımı saçma bir şekilde yetki verdiğim applerden biri ele geçirdi ve düzeltemedim. Sonuç olarak o hesabı bırakmak zorunda kaldım. Yeni hesabım instagram kullanıcı adımla aynı, @audreyyblog bu isimden takibe alırsanız sevinirim. Diğerini sileceğim çünkü 1-2 gün içinde..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...