23 Nisan 2015

Claire's mini makyaj süngeri...

Burada bahsettiğim alışverişimde Claire's'den aldığım ve Beauty Blender'ın mini kapatıcı süngerlerine şekil olarak çok benzeyen mini makyaj süngerlerini inceleme zamanımız geldi.

Claire's mini makeup sponge
Gerçekten görünüş olarak çok benziyor Beauty Blender'a. Bende mini boyu yok ama normal boy süngerinden burada bahsetmiştim. O süngerle, daha doğrusu o süngerin yapısı ile kıyaslayacak olursak çok sertler. Hatta kullananlar bilir Gratis'de satılan Eclipse makyaj süngeri ile aynı yapıdalar ve sanki biraz daha bile sertler neredeyse.

Claire's mini makeup sponge

Yapıları daha sert olduğu için Beauty Blender makyaj süngeri gibi suyu gördü mü şişmiyor hatta hiç şişmiyor ve dolayısı ile de yumuşamıyor, öyle sert vaziyette kalıyor.

Claire's mini makeup sponge

Soldaki sudan geçirilmiş hali, gördüğünüz gibi sağdaki kuru olandan hiç bir farkı yok. 
Bu aşamada sünger ıslanmadığı içi uygulama yaparken ürünü dağıtmak biraz zor oluyor. Çekerek değil tampon hareketlerle ve çok iyi yedirerek uygulama yapmalısınız. Bir iyi tarafı var ise sünger ıslanmadığı için ürünü yemiyor. 

Bu boy değil ama normal Beauty Blender'ım olduğu için yapısını falan kıyaslayabiliyorum. Bu mini süngerler daha çok makyaj masanızın üzerinde dursun diye alınacak şeylerden. Makyaj yaparken 1-2 kullandım ama pek de elim gitmiyor. Zaten sünger kullandığım zaman normal boy BB'ım veya RT makyaj süngerim ile bütün yüzüme uygulama yapabiliyorum. Ama fiyatı uygun, şirin de aynı zamanda derseniz alın bulunsun.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Ben de Avon'un süngerini aldım denemek için. Beauty Blender'la kıyaslanamaz bile aynı bu sünger gibi sert ve yumuşamıyor suyu görünce :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kızsalşeyler avonu da geçen bir arkadaşım getirdi bana bütün süngerleri tek bir yazıda inceleyeyim diyorum yakında...

      Sil
    2. Çok güzel olur sabırsızlıkla bekliyorum :) ♥

      Sil
    3. @kızsalşeyler hafta sonu temizleyip resimleri hazırlayacağım umarım ki :-))

      Sil
  2. Gerçekten şirin miş. Kızıma iistiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @birgülerdoğan ay evet tam kız çocuklarına göre bir şey çok seveceğine eminim..:-))

      Sil
  3. Bende almıştım yaklaşık 2 hafta önce,malesef föndeteni dağıtma konusunda başarılı bir sonuca ulaşamayınca vaz geçtim kullanmaktan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beğendimpaylaştım zaten bütün yüze fondöten için çok çok ufaklar göz altına tampon hareketle kapatıcı yedirilebiliyor ancak ama uzun sürüyor o da..

      Sil
  4. Bu minnoşlarla ilgili yorumunu bekliyordum canım.BB'den şaşmıyoruz öyleyse :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet canım ya mini boyunu da alsak mı acaba bilemedim !!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...