10 Ağustos 2015

Yüzünüz İçin 50+ Güneş Koruma Cepte..

             “Eau Thermale Avène Reflexe Solaire 50+”
Düz ve ergonomik şişesiyle, pratik ve kolay taşınan, her zaman cebinizde ya da çantanızda bulundurabileceğiniz Eau Thermale Avène Reflexe Solaire  50+UVA ve UVB ışınlarına karşı en hassas ciltlerde bile yüksek faktörlü geniş spektrumlu koruma sağlar, cilt bariyerini güçlendirir, cildin nemlenmesine yardımcı olur.

Sıcak ve güneşli yaz günlerini yaşadığımız şu günlerde 11.00- 16.00 saatleri arasında doğrudan güneş ışığından uzak kalmalı ve koruyucu kremler kullanmalıyız. UVA ve UVB ışınları kansere, erken yaşlanmaya, bağışıklık sisteminin baskılanmasına, güneş yanıklarına, gözde katarakt oluşumuna neden olduğu klinik deneylerle saptandı. Bu yüzden UVA ve UVB'ye karşı yüksek faktörlü güneş koruma ürünleriyle korunmak gerekmekte.
eau thermale avene reflexe solaire

Son derece düz ve ergonomik şişesi ile cepte bile kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz yüksek koruma faktörlü Eau Thermale Avéne Reflexe Solaire 50+ güneş kremini her tür şartta; yürüyüşlerde, spor yaparken, bahçede, terasta, gezintide, turistik seyahatte rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Eau Thermale Avène Reflexe Solaire 50+ suya karşı çok dayanıklı, %100 fotostabil
Yüksek koruma faktörlü Eau Thermale Avéne Reflexe Solaire 50+, Pierre Fabre patentli Sunsitive Protection ile UVA ve UVB ışınlarına karşı geniş koruma sağlar, formülündeki E vitamini ile serbest radikallere karşı anti-oksidan etkiye sahiptir. İçeriğindeki Avéne Termal Suyu’nun rahatlatıcı ve yatıştırıcı özellikleri sayesinde, en hassas ciltlerin bakımına yardım eder. Suya dayanıklı yapısıyla toleransı olmayan ciltlerin korunması ve nemlenmesine yardımcı olur, paraben içermez.

Minimum alerji riskli ile üretilen Avène Reflexe 50+  neşe çıkmadan en az 30 dakika önce tüm yüze ve boyun bölgesine uygulandığında güneşin zararlı etkilerinden korur. Tüm dış etkenlere karşı Avène Reflexe 50+ kremin her iki saatte bir yenilenmesi tavsiye edilir. 

Avéne Reflexe Solaire 50+ Perakende Satış Fiyatı: 30 ml özel ambalaj - 35 TL.


*Basın Bültenidir.

8 yorum:

  1. Ben güneş kremlerini havalar sıcak diye hafta içi dolaba kaldırırım. Sonra da unuturum:)) Bilmiyorum bu aşırı sıcaklar bu tür ürünlerin de etkisini azaltıyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu plajda da kullanılabildiğine göre sıcaktan etkilenmiyorlar bence zaten amaçları sıcakta ortaya çıkıyor asıl :-))

      Sil
  2. fiyatı bence bu marka için çok hesaplı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi evet çünkü o kadar az az kullanılır ki bundan çok yoğundur uzun süre gider bence..

      Sil
  3. güneş kreminde Avene ürünlerini severek kullanıyorum...fiyatı da çok uygunmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet ben de çok memnun kaldım bu sene :-))

      Sil
  4. acaba ürün yağlı ciltlere uygun mu mat bitirişli mi merak ettim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygunevrim 50+ faktör olduğu zaman mutlaka bir miktar parlama yapıyor ben parlama yapmayanı daha görmedim ama uygun miktarda kullanıp üstüne de bir matlaştırıcı ile kontrol altına alınabilir ..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...